Ofte stillede spørgsmål om at låne penge online

Er det sikkert at låne penge online?

JA – Alle de godkendte låneudbydere du finder her på Scanbanker.com anvender det nyeste inden for sikkerhed, blandt andet Nem-Id og udbetaling direkte til din Nem-konto. Det giver dig tryghed og gør samtidig låneansøgningen endnu lettere og hurtigere.

Hvor hurtigt får jeg mine penge?

Hvor hurtigt du får udbetalt dine penge afhænger af flere forskellige ting, herunder hvilken låneudbyder du vælger og om du ansøger inden for udbyderens åbningstid. En ting alle udbyderne du finder her på siden har til fælles er en hurtig ekspeditionstid. Normal udbetalingstids ligger fra kun en time efter godkendt ansøgning op til en arbejdsdag, dette afhænger også hvilken bank du har.

Hvad er kravene for at låne penge?

Der er forskellige krav hos de enkelte låneudbydere. Oftest er det et krav at du ikke står registreret i RKI eller lignende debitorkartoteker. Hos nogen låneudbydere kan der være krav om f.eks minimumsalder eller en fast årlig indtægt. Scanbanker.com gør det så nemt som muligt for dig, at se hvilke krav der stilles ved de forskellige låneudbydere.

Hvilket lån er det rigtige for mig?

Det er meget forskelligt fra person til person hvilket lån der er det rigtige. Med lånesammenligneren og filterfunktionen er det nemt og enkelt for dig at finde lige præcis det lån der passer til dit behov.

Kan jeg ansøge om flere lån samtidig?

JA – Vi anbefaler altid at du ansøger om flere forskellige lån, da det giver dig en bedre chance for at blive godkendt og få dine penge udbetalt så hurtigt som muligt.

Kan jeg ansøge om lån selvom jeg har lån i Banken?

JA – Låneudbyderne du finder her på siden blander sig ikke i, om du har lån i banken i forvejen, eller hvad du skal bruge dine penge til.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget du kan låne afhænger af den enkelte låneudbyder.

Hvordan får jeg den bedste rente?

Du får den bedste rente ved at søge blandt de forskellige lån og låneudbydere og finde dem der passer bedst til dig og dine behov. Renten afhænger blandt andet den månedlige ydelse og de forskellige udbyderes kreditvurdering. Forskellen i rente fra udbyder til udbyder er blandt andet en af grundene til at eksperter anbefaler at du ansøger flere lån samtidig.