Om os

Scanbanker.com er din uafhængige lånesammenligningsside på nettet.
Vores mission er at hjælpe dig med at finde det lån der passer til netop dine behov

Når du søger i blandt de mange forskellige låneudbydere her på siden, drager du fordel af vores avancerede søge og sammenligningssoftware.
Det er altid helt gratis for dig som forbruger at anvende siden og du kan søge og ansøge lige så mange forskellige lån du har lyst til.

Scanbanker.com opdateres automatisk i takt med eventuelle ændringer på det danske lånemarked. Det sikrer dig at lånene, du ansøger igennem Scanbanker.com altid er helt up to date og du får det bedste mulige tilbud til dine behov.

Vi sætter en ære i at være forbrugernes foretrukne lånesammenligningsside og modtager i den forbindelse gladeligt dine forslag til eventuelle forbedringer af siden eller dens funktionalitet.

Kontakt Scanbanker.com

Som bruger på Scanbanker.com er du altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp til siden.

Har du spørgsmål vedrørende en enkelt låneudbyder eller et specifikt lån, bedes du kontakte pågældende firma direkte. Du kan altid finde deres kontaktinformationer på deres hjemmeside.

Du kan finde oversigten over alle Lånefirmaer på siden her og kontakte dem direkte.

Har du spørgsmål der har med Scanbanker.com at gøre, både ris og ros kan du kontakte os direkte ved at udfylde kontaktformularen herunder:

Navn

Email

Besked