Om Scanbanker.com

Scanbanker.com er din lånesammenligningsside på nettet.
Vores mission er at hjælpe dig med at finde det lån der passer til netop dine behov ved at sammenligne de udvalgte låneudbydere her på siden og spare tid og penge.

Når du søger i blandt de mange forskellige låneudbydere her på siden, kan du hurtigt danne dig et overblik over de viste lån og sammenligne priser og vilkår mellem de forskellige udbydere.
Det er altid helt gratis for dig som forbruger at anvende siden og du kan søge og ansøge lige så mange forskellige lån du har lyst til.

Scanbanker.com opdateres løbende i takt med eventuelle ændringer på det danske lånemarked. Det sikrer dig at lånene, du ansøger igennem Scanbanker.com altid er helt up to date og du får det bedste mulige tilbud til dine behov.

Vi sætter en ære i at være forbrugernes foretrukne lånesammenligningsside og modtager i den forbindelse gladeligt dine forslag til eventuelle forbedringer af siden eller dens funktionalitet.

Ejeroplysninger for Scanbanker.com

Scanbanker.com drives af:

Omni Consumer Capital GmbH

Sumpfstrasse 26.

6300 Zug

Schweiz.

Kontakt Scanbanker.com

Som bruger på Scanbanker.com er du altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp til siden.

Har du spørgsmål vedrørende en enkelt låneudbyder eller et specifikt lån, bedes du kontakte pågældende firma direkte.

Du kan altid finde deres kontaktinformationer på deres hjemmeside.

Du kan finde oversigten over alle udvalgte Lånefirmaer på siden her og kontakte dem direkte.

Har du spørgsmål der har med Scanbanker.com at gøre, både ris og ros kan du kontakte os ved at udfylde kontaktformularen herunder eller direkte på mail:

kontakt(@)scanbanker.com

Navn

Email

Besked