Anmeldelse af Bank Norwegian – Lån helt op til 400.000

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Lav rente fra 9,90%
L’easy Kontantlån

L’easy Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.7/10
Få et gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Lån 150.000 hurtigt!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Lav renteLynhurtig svartidNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10
Ofte valgt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårIngen skjulte gebyrerNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Favorit 2023!
Lendo

Lendo

20.000 - 1.000.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

1,25 - 24,99%

Rente/år

BrugerfavoritPrivatlånSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,26-24,99 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
Kautionistlån
Cashper

Cashper

3.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

6 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

22,44 - 22,44%

Rente/år

Få svar straksKautionistlånLån fra 18 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar med det samme

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
17 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,60 - 20,95%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Meget populært
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Ingen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Nem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt Lån 2023!
Arcadia Finans

Arcadia Finans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

9,95 - 18,95%

Rente/år

Få svar straksNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Nem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10
Godt til store lån!
GoLoan

GoLoan

40.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

3,55 - 21,93%

Rente/år

BrugerfavoritLån op til 500.000 krNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 over 120 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: 832,62 - 1.288,07 kr. Debitorrente: 3,55 - 14,92% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 4,69 - 16,01%. Samlet tilbagebetaling: 99.914 - 154.568 kr. Samlede kreditomk.: 19.914 - 74.568 kr. Stiftelsesomk: 1.200 kr. mdl. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
Nyt Lån 2023!
Lånio

Lånio

5.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

7,30 - 7,30%

Rente/år

Få svar straksLån fra 18 år!

Partnerfirma - Annoncering
Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.3/10
Ny lav rente!
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 50.000 kr.

Lånebeløb

9 - 99 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

22,51 - 22,51%

Rente/år

Få svar straksFast lav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Max. ÅOP 24,99% – Beløb: 10.000 kr. / Låneperiode: 1 år / Debitorrente: 22,51% / ÅOP: 24,99% / Mdl. ydelse: 934,96 kr. / Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. / Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.4/10

Anmeldelse af Bank Norwegian – Lån helt op til 400.000

Det er en særlig begivenhed når der dukker et helt nyt lån op på det danske marked og vi står som altid klar med en forbrugeranmeldelse af det nye lån fra Bank Norwegian.

Bank Norwegian  er en af de store spillere på lånemarkedet i både Norge og Sverige med over 500.000 glade og tilfredse kunder. De har netop nu besluttet sig for at indtræde på det danske marked, sideløbende med det finske marked for billige forbrugslån og kreditkort.

Forbruger udsagn fra de skandinaviske lande taler deres tydelige sprog; Bank Norwegian har styr på sagerne og deres feedback fra kunderne er bestemt positiv. Deres serviceniveau er et af branchens højeste samtidig med at renten på deres lån er helt i bund. Det er opskriften på succes og vi spår allerede nu Bank Norwegian stor succes på det danske marked. Alting foregår nemt og hurtig på nettet og deres hjemmeside er både enkel og hurtig at bruge. Ansøgningen kan udfyldes på få minutter og det er nemt at overskue hvor langt man er og hvad det kommer til at koste i alt.

Bank Norwegian – En hurtig oversigt

Lad os kigge lånet efter i sømmene og få nogen hurtige låne-facts på bordet med det samme:

  • Du kan låne fra 5000 helt op til 400000 kroner
  • Lav rente helt nede fra 4,99%
  • Gode tilbud på at samle alle dine lån hos Bank Norwegian og spare mange penge på renter og udgifter
  • ÅOP før skat fra 6,30% til 22,46%. afhængig af lånets hovedstol (størrelse)
  • Mulighed for at ansøge med en medansøger – Nemmere godkendelse og større lånebeløb
  • Kreditkort med kredit helt op til 400.000 kroner
  • Stor sikkerhed med Nem Id log-in
  • Hurtig udbetaling til din bankonto
  • Afdrags-periode på op til 15 år
  • Individuel kreditvurdering af alle ansøgere

Det er blot et lille udvalg af de mange muligheder Danmarks nye internetbank kan tilbyde dig.

I resten af Skandinavien er de kendt for en særdeles kompetent og fleksibel kundeservice med fokus på kundes behov og økonomi. Deres særdeles lange afdragsperioder på helt op til 15 år, gør det nemt for almindelige mennesker at afdrage selv større lån uden at sidde surt i det hver måned.

Med beløb helt op til 400.000 kroner på forbrugslån er Bank Norwegian  et seriøst alternativ til din bank. Her kan du låne til både hus og bil, uden alle de spørgsmål d normalvis bliver møde med i din lokale bank eller pengeinstitut.

Forbrugeranalyser viser at de fleste danskere helst vil undgå at skulle igennem de mange spørgsmål og krav banken stiller fro de vil udlåne penge til deres kunder og her er der altså er godt alternativ. Du kan klare det hele online fra din computer eller tablet og der er ingen spørgsmål og indblanding som der er nede i banken.

Sådan ansøger du et lån hos Bank Norwegian

Når du vil låne penge hos Bank Norwegian er det første du skal gøre at klikke dig ind på deres forside

Forsiden ser sådan her ud:

anmeldelse af bank norwegian lån

Her skal du blot indtaste informationer om hvor mange penge du vil låne og dine personlige oplysninger:

  • Lånebeløb
  • Låneindfrielse – Skal du bruge lånet til at indfri andre lån?
  • Dit CPR nummer
  • Dit fulde navn
  • Din emailadresse
  • Dit mobilnummer
  • Om du har en medansøger på låneansøgningen

Efter du har udfyldt felterne her på forsiden skal du trykke på knappen “Næste” for at komme videre til side 2:

anmeldelse af bank norwegian lån

Her på side 2 skal du udfylde de sidste informationer inden du er klar til at sende ansøgningen afsted:

Økonomisk situation

  • Din civilstand
  • Antal børn under 18 år i husstanden
  • Boligform – ejerbolig, lejebolig, andelsbolig, hjemmeboende, studiebolig eller lejet værelse
  • Statsborgerskab
  • Beskæftigelse/job
  • Månedsløn før SKAT
  • Om du har Dankort eller VISA kort

Husholdning

  • Rådighedsbeløb pr måned
  • Boliggæld
  • SU-gæld – Studiegæld
  • Bil/båd/motorcykelgæld
  • Anden gæld, på f.eks forbrugslån, kontantlån eller kreditkort
  • Om du ønsker at indfri anden gæld helt eller delvist med de penge du låner hos Bank Norwegian i dag.

Vores erfaring med at låne hos Bank Norwegian

Som altid når vi anmelder et nyt lån ansøger vi selv lånet for at finde ud af om det nu også lever op til deres reklamer og om det er så nemt som de siger det er.

Denne gang fik vores unge journalist Mikkeline lov til at være lånetester og prøve kræfter med at ansøge et lån online hos Bank Norwegian fra hendes Ipad:

” Det gik rigtig nemt med at udfylde de to sider af ansøgningen og jeg kunne svare på det hele uden de store problemer”

Mikkeline klarede det hele fra hendes Ipad og hun fik svar tilbage næsten med det samme. (torsdag eftermiddag, red)

Pengene kom ind på hendes Nem Konto dagen efter og de 25.000 var klar til brug uden noget besvær eller irriterende spørgsmål om hendes økonomi.

“Hele ansøgningen blev klaret på et par minutter og jeg fik svar tilbage lynhurtigt”

Scanbankers konklusion på at låne hos Bank Norwegian

Vi har omhyggeligt gennemgået alle detaljerne og det der står med småt på Bank Norwegians hjemmeside. Vores team af erfarne låneeksperter har vendt og drejet vilkår og betingelser hos den nye internetbank og alt er lige efter forskrifterne. Der er stor gennemsigtighed og det er let for ansøgere at forstå priserne og  betingelserne for at blive godkendt. De tilbyder Danmarks længste løbe tid på forbrugslån, helt op til 15 år. Den lange løbetid gør det nemmere for folk med almindelig indkomster at låne store beløb til at købe hus og bil for. Med en afbetaling på 15 år, kan man afdrage et beløb, man har råd til uden at skulle sidde hårdt i det økonomisk.

Der er altså tale om et godt og reelt online lån med gode vilkår og utrolig lav rente. Et stærkt alternativ til din lokale bank og med et serviceniveau udover det sædvanlige!