anmeldelse af leasy minilån

Anmeldelse af L’easy Minilån

Anmeldelse af L’easy Minilån

 

 

Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar med det samme

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10

 

Anmeldelse af L’easy minilån – en klassiker på det danske marked.

Det danske lånemarked er et dynamisk marked i stor udvikling. Der kommer nye lån online ofte og mulighederne for at låne penge i Danmark er alsidige og spændende.

I den konstante strøm af nye og spændende tiltag indefor udlån og finansiering findes der en håndfuld klassikere der bare har været på markedet i lang tid og med stor succes

Minilån fra den kendte Leasy koncern er en af de bedste kendte og mest ansøgte lån på markedet for billige og hurtige lån.

Når et lån har været på markedet så længe som Leasy’s Minilån skyldes det flere ting. Der er tale om en god kombination af billige lånetilbud, god service og stor fleksibilitet for kunden der optager lånet hos firmaet. På disse tre punkter er Minilån fra l’easy helt i front og deraf successen på markedet.

At Minilån udbydes af den meget anerkendte L’easy koncern, med hovedsæde i den fynske hovedstad Odense, er yderligere en årsag til den store udbredelse på markedet. De danske forbrugere har stor tiltro til koncernen og stoler ubetinget på at de tilbyder billige lån med ekstra god service for sine mange tusinde kunder over hele landet.

Når man er forrest på et marked i så mange år som L’easy har været, med især deres Minilån, tyder det på at man gør det rigtigt. Mange tusinde danskere låner penge hos firmaet hver eneste dag og de har en enorm mængde at glade tilbagevendende kunder.

Minilån – en oversigt

 • Lån 50.000 kroner til lige det du drømmer om i dag.
 • Løbetid mellem 24 og 120 mdr.
 • Månedlig ydelse helt ned til 140 kr pr md
 • Få lynhurtig svar på din ansøgning
 • Lav rente fra 9,90% 
 • 25 års erfaring med udlån af penge til danskerne
 • 14 dages fuld returret på Minilån
 • Sikker ansøgning med Nem Id
 • Du skal ikke stile sikkerhed for lånet

Minilån fra Leasy byder altså på en lang række af gode ting, der gør det let og godt at låne penge hos dem.  De mange fordele og den velkendte gode service er svaret på hvorfor så mange tusinde danskere foretrækker at låne deres penge her i forhold til så mange andre steder. Vi leder efter troværdighed og service når vi leder efter steder der kan låne penge ud til os i dag. Vi snakker med venner og bekendte for at finde ud af deres erfaringer med at låne de forskellige steder. Netop folks gode erfaringer med Leasy Minilån er en af grundende til at det fortsat er så populært blandt danskerne.

Sådan ansøger du et minilån i dag:

Det første du ser er første side af deres ansøgning:

 

Her på første side skal du vælge hvor mange penge du vil låne – fra 10.000 til 50.000 kroner.

Dernæst skal du vælge hvor længe du ønsker at afdrage på dit nye Minilån

Når du har fundet ud af hvor mange penge og over hvor lang en løbetid, skal du trykke på knappen ANSØG NU for at blive sendt videre til næste side.

Side 2 af ansøgningen ser sådan her ud:

 

Her på side 2 skal du udfylde dine personlige oplysninger, det er hurtigt og nemt overstået og du er et skridt tættere på at have pengene i hånden.

Herefter skal du krydse af at du er:

 1. Fyldt 21 år
 2. At du ikke er registreret i RKI
 3. At du kan dokumentere din indtægt med lønsedler, pensionsoversigt eller årsopgørelse

Til sidst på side 2 af ansøgningen skal du krydse af at du accepterer deres Lånebetingelser.

På den 3. side af ansøgningen til Minilån fra L’easy skal du logge ind med dit Nem Id og bekræfte at du er den du udgiver dig for at være, samtidig med at du endeligt indsender ansøgningen herfra med dit log-in. Efter du er logget ind med Nem Id får du en kvittering på at de har modtaget din ansøgning og at de vil vende tilbage med et svar hurtigst muligt. Det går ofte rigtig stærkt, da de er meget fokuserede på kundes behov og ved at man ofte ikke ar lang tid til at vente på at få svar på en låneansøgning.

Det er meget almindeligt at blive godkendt samme dag som du indsender ansøgningen og pengene bliver sat til overførsel  i samme øjeblik du bliver godkendt. De betyder altså at du kan regne med at få pengene lynhurtigt og sikkert ind på Nemkontoen i din bank.