Få det rigtige lån som arbejdsløs og spar penge

Få det rigtige lån som arbejdsløs og spar penge

Få det rigtige lån som arbejdsløs og spar penge

Få det rigtige lån som arbejdsløs og spar penge

Hvis du er arbejdsløs og går ledig, er du sikkert bekendt med at pengene kan være små i perioder og man kan have brug for at låne lidt penge for at få råd til det hele og holde hovedet oven vande indtil den første. Det er heldigvis nemt og hurtigt at låne penge som arbejdsløs i Danmark og man kan klare det hele online fra sin computer, telefon eller tablet.

Det kan altså klares hjemmefra sofaen, uden at du skal ud af huset og stå i kø hos en bankrådgiver eller lignende. Online lån er uhyre populært blandt de danske forbrugere, da de byder på god service, ingen krav om sikkerhed og lave priser på de forskellige typer lån du kan ansøge som arbejdsløs. 

Livet som ledig, behøver altså ikke foregå for lud og koldt vand. Du kan supplere din indkomst, om det er dagpenge eller kontanthjælp, med et af de mange billige lån og det er blevet nemmere end nogensinde før at blive godkendt som arbejdsløs.

Dagpenge og kontanthjælp tæller som fast indkomst

En af grundene til at det er så nemt at låne penge som arbejdsløs nu, er at din indtægt, uanset om det er dagpenge fra fagforeningen, eller kontanthjælpen fra kommunen, tæller som fast indkomst – Præcis som hvis du var i arbejde og fik udbetalt en fast løn. Ydermere er dagpenge og kontanthjælp en sikret indkomst, det vil sige en indkomst du ikke kan miste, som man kan miste sit job og dermed sin løn.

Du er altså en af de mest velansete ansøgere hos mange lånefirmaer, da de ved du har fast indtægt og dermed kan overholde din låneaftale og betale dine afdrag til tiden. Den faste indkomst er en af de vigtigste ting firmaerne vurderer nye ansøgere på og du er altså meget godt stillet.