Find et lån og tag på krydstogt

Find et lån og tag på krydstogt i den kolde tid

Find et lån og tag på krydstogt

Et krydstogt står højt på listen over ting danskerene drømmer om i vintermånederne

Når vinteren for alvor sætter ind herhjemme, er  der mange danskere der drømmer om at rejse væk til varmere himmelstrøg med mere lys og varme.

En af de ting rigtig mange danskere vælger at låne penge til i vintermånederne, er et lækkert krydstogt med et stort luksusskib og all inclusive nydelse.

På et lækkert krydstogtsskib som det på billedet ovenover kan du virkelig komme på ferie og få slappet af. Du har mulighed for at nyde en fantastik sejltur med fuld forplejning mens skibet tager dig med rundt til den ene eksotiske destination efter den anden. Du kan svømme i skibets pool, slikke sol på dækket eller måske bare nyde den friske havluft og klare sol

En spændende måde at holde ferie på

Et krydstogt i vintermånederne, er et spændende alternativ til en almindelig charterrejse sydpå. PÅ krydstogtet kommer ud rundt blandt mange steder, samtidig med at du nyder turen ombord på det store skib. Der er alle de fornødenheder du kunne drømme om på en ferie og servicen er altid helt i top. Du har lånt penge til forkælelse og det får du i højeste grad ombord på et moderne krydstogt skib.

Du kommer vidt omkring og man kan forestille sig at det er lidt lige som at være afsted på en hel række af korte luksusferier, bare uden alt rejsebesværet og ind og ud-checkninger af lufthavne og lignende. Det er en form for rundrejse uden alt besværet der normalt er forbundet med at skulle mange steder hen på sin ferie. Personalet sørger for alt det praktiske og du skal blot slænge dig langs poolen eller på soldækket og nyde livet. Der er ofte inkluderet både fri bar og fri buffet med både morgen, middags og aftensmad.

Mange vælger også at nyde at kunne drikke sig småfuld hver aften, da du ikke skal ud og køre eller flyve igen, før turen er slut. En kold drink eller øl i solen ved poolen på dækket er en fantastisk måde at rejse rundt i verden på.

Find et lån og tag på krydstogt

Flere og flere danskere låner penge til rejser til vinter

I takt med den mørke tids indtræden på vores breddegrader og temperaturens hurtige fald ned mod minusgrader, er der flere og flere danskere der kigger rundt på nettet efter et billigt lån til at rejse ud i verden for.  Behov for sollys og varme til at lade batterierne op er især det der får danskere til at rejse på solferien i den mørke og kolde tid.

Tenerife og Mallorca er nogen af vinterklassikerne hos de danske forbrugere. Thailand har også været et yndet rejsemål for de solhungrende danskere. Turen til Thailand er dog ret lang, ca 10 timer med fly fra København til Bangkok, og kræver gerne at man kan rejse afsted i hvert fald 14 dage. De går som regel en dag med at rejse dertil og en dag med at rejse hjem til Danmark igen. Man skal derfor helst have god tid til rejsen. Jetlag er også ofte en udfordring for mange danskere på grund af den store tidsforskel på omtrent 6 timer. Det vil sige at hvis klokken er 10 herhjemme er den ca 16 i Bangkok. Det kræver også tilvænning, i de første par dage kan du godt være lidt rundt på gulvet.

Krydstogter blevet mere og mere populære, fordi du netop slipper for den lange flyvetur og du på en måde er ankommet når du går ombord på skibet. Her hygger du dig så i luksusomgivelser mens skibet fragter dig til eksotiske og spændende steder uden du ligger mærke til det. Det er ikke underligt at så mange danskere vælger at låne penge til krydstogt i deres juleferie. Et julekrydstogt der kulminerer med et stort festfyrværkeri og kæmpe fest nytårsaften ombord på skibet er et spændende alternativ til en nytårsaften derhjemme i kulden.