Føniks Privatlån – Nyt lån med samme lave rente til alle

Føniks Privatlån – Ny udbyder i Danmark

Med introduktionen af det Føniks Privatlån på det danske lånemarked ser vi forlængelsen af en ny trend blandt låneudbydere i DK. Det nye tiltag er at der tilbydes samme lave rente til alle. Det vil sige at alle der ansøger om et Føniks Privatlån får tilbudt den samme faste lave rentesats på 16,9%.

Det er ret banebrydende, da vi er vant til at alle ansøgere får individuel kreditvurdering, hvorefter deres rente på lånet fastsættes endeligt. Med det nye Føniks Lån ved du på forhånd hvad din rente bliver og det gør det meget mere overskueligt at beslutte sig for hvor meget man kan og vil låne.

Hvad er Føniks Privatlån?

Føniks Privatlån er et helt nyt online-privatlån, der netop er kommet online i Danmark. Det er et lidt specielt nyt lån, da der tilbydes fast rente til alle og muligheden for en rigtig lang låneperiode på op til hele 108 måneder (9 år)

Der er mange fordele ved den ekstra lange løbetid på Fønikslån, da du på den måde kan få en utrolig lav månedlig ydelse, selv om du har lånt 100.000 kroner. At ydelsen er lav, gør det meget mere håndgribeligt for almindelige mennesker at kunne låne penge og samtidig ikke sidde for stramt i det økonomisk.

Den øgede luft i budgettet får hverdagen  til at hænge meget bedre sammen og giver plads til lidt mere sjov og ballade samtidig med at man afdrager stille og roligt på sin lån.

Fordele ved Føniks Privatlån

En hurtig gennemgang af de mange fordele ved det helt nye lån er på sin plads og kan hjælpe dig med at finde ud af om du også skal sende en ansøgning til Føniks idag.

 • Samme lave rente til alle der ansøger hos Føniks
 • Helt uforpligtende ansøgning – du accepterer først tilbuddet, når du har skrevet under med Nem Id
 • Lang og fleksibel løbetid – Helt op til 108 måneder
 • Fuld fortrydelsesret i op til 14 dage
 • Ingen dumme spørgsmål, brug pengene præcis som du ønsker
 • Lån op til 100.000 kroner
 • Få svar med det samme på din låneanøgning
 • Udbetaling samme dag er muligt, ingen ventetid

Hvem kan få et Føniks Privatlån?

Der er allerede fra første dag rigtig mange forbruger der har ansøgt og fået et lån hos Føniks. Det er både enkelt og hurtigt at ansøge via deres hjemmeside og du får svar med det samme i deres åbningstid (08 – 22)

Alle kan ansøge hos Føniks om et nyt forbrugslån og der er kun ganske få begrænsninger for ansøgere:

 1. Du skal være fyldt 20 år inden du kan blive godkendt som ansøger hos Føniks
 2. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i  RKI eller Debitorregistret hvis du vil være kunde hos Føniks
 3. Du skal kunne dokumentere din indtægt, lønsedler, årsopgørelser, pensionsoversigt eller lignende.

Er det et godt lån?

Mange spørger naturligvis om et helt nyt lån, nu også er et godt lån at vælge og om man kan være sikker på at der er styr på sagerne. Det er en sund og naturlig skepsis at have og det er vigtigt at man altid sammenligner lån med hinanden inden man vælger en udbyder.

Når det kommer til Føniks Privatlån er der dog ingen grund til at tvivle på noget. Det er nemlig den meget velkendte L’easy koncern der står som økonomisk ansvarlig for Føniks og de står desuden for at holde styr på driften og ikke mindst kundeservicen. Det betyder at du ladrig skal være i tvivl om at det hele virker eller vente på en udbetaling. Det er erfarne og dygtige teknikere der holder styr på alt omkring lånet og der er styr på dine penge og naturligvis også på dine personlige oplysninger med videre.