Køb en projektor med et billigt kontantlån

Køb en projektor med et billigt kontantlån

Køb en projektor med et billigt kontantlån

Køb en projektor med et billigt kontantlån allerede i dag

Hvis du elsker film og tv-serier ligesom tusindvis af andre danskere i alle aldre, har du sikkert drømt om at have en projektor hjemme i stuen. Med en god projektor kan du virkelig sætte gang i hjemmebiografen med et billigt kontantlån og en ny HD projektor på væggen. Det store billede, vist på enten væggen eller et godt lærred, skaber den rigtige biografstemning hjemme i stuen og filmene springer til live for øjnene af dig. En stor film bliver for alvor en storfilm når den fremvises på en projektor i fuld HD. Detaljerne og de mange effekter i en god film kommer for alvor til udtryk når skærmbilledet bliver i livagtig størrelse. Et hurtigt lån til en projektor er en af de bedste investeringer du kan gøre i din hjemmebiograf og der er virkelig fuld valuta for pengene hvis du finder et godt tilbud på nettet.

Lån lidt ekstra og få god lyd i hjemmebiografen

Når du alligevel låner penge til en projektor for at opleve den perfekte filmoplevelse derhjemme, kan du lige så vel få styr på lydsiden samtidig med. I en topklasse hjemmebiograf med en HD projekter hører der 7.1 surround sound anlæg til. Når du har brugt en bunke penge på en lækker projektor vil det være synd og skam ikke at forkæle dig og dine gæster med sprød digital surround sound der kan løfte oplevelsen det sidste stykke. Omkostningerne til at tilkøbe et godt lydanlæg der kan håndtere lydsporet fra de moderne actionfilm med THX og 7 kanaler plus LFE kanalen med subwooferen. Der er mange måder at få den klare og skarpe digital lyd på, og det er kun fantasien der sætter grænser. Alt efter størrelsen på din stue, kan du vurdere om du skal låne til et kompakt sammenbygget anlæg, eller der skal store separate komponenter på banen.

Et kompaktanlæg fylder ikke ret meget i stuen og kan installeres meget diskret. Lyden er dog klart bedre fra et større anlæg med separat forstærker og højttalere i voksen størrelse. Der skal under alle omstændigheder en god og kraftig subwoofer til, hvis du skal have den realistiske lydoplevelse som du husker den fra biografen. Det kræver en basenhed i en ordentlig størrelse, gerne 12″ eller 15″ enhed med mindst 300 watt dedikeret basforstærker sluttet til, for at skabe den rigtige bund i lyden.

Se hele oversigten over alle kontantlån HER