Køb det du drømmer om med et lynlån og de penge du får tilbage i SKAT

Køb det du drømmer om med et lynlån og de penge du får tilbage i SKAT

Køb det du drømmer om med et lynlån og de penge du får tilbage i SKAT

Køb det du drømmer om med et lynlån og de penge du får tilbage i SKAT til april

Langt de fleste danskere får penge tilbage i SKAT her til april måned. Det er  netop blevet muligt at se sine skatte-oplysninger på SKAT.dk og dermed finde ud af om du er en af de mange heldige danskere der har dejlige kontanter til gode hos det offentlige. Det er ofte sådan at man får penge retur, da man har sat sin forskudsopgørelse lidt konservativt for at undgå et skattesmæk fremfor en lækker udbetaling af dejlige danske kroner direkte ind på kontoen.

Udbetalingen fra SKAT falder for langt størstedelen af danskerne i midten af april måned og de kommer direkte ind på din nemkonto i banken. Du skal altså ikke foretage dig andet end at glæde dig over at du får penge tilbage i SKAT som du ikke havde regnet med i dit almindelige budget. Det er en glædelig overraskelse at få uventede penge mellem hænderne og rigtig mange af de danske forbrugere bruger de ekstra penge til at forkæle dem selv og deres familier med noget de har drømt om.

Tag på safari med et lynlån i dag

Mange bruger pengene på en rejse til et varmt sted eller forbrugerelektronik

Vores rundspørge blandt danske forbrugere viser at rigtig mange vælger at bruge de penge de får tilbage fra SKAT på at rejse på ferie med kæresten, ægtefællen eller hele familien og få en indsprøjtning sollys og varme. Det er ikke alle der får penge nok tilbage til at finansiere hele rejsen og her kan et af de gode og billige lynlån på nettet være en stor hjælp til at føre drømmen ud i virkeligheden. Det er både nemt og hurtigt at finde de sidste penge til at rejse ud i verden sammen med dine skattepenge.

På andenpladsen over hvad de danske forbrugere bruger deres tilbagebetaling fra SKAT på er forbrugerelektronik. Iphones, Ipads, og bærbare computere er populære valg når de uventede kontanter skal bruges på selvforkælelse.

Det er især Apple produkter og andre smartphones vi bruger pengene til og der er en hel del danskere der supplerer med et lynlån, hvis de mangler lidt flere penge til at købe deres nye elektronik for.

Se alle lynlån i oversigten HER