Køb et hus - Lån penge til udbetalingen her

Køb et hus – Lån penge til udbetalingen her

Køb et hus - Lån penge til udbetalingen her

Køb et hus – Lån penge til udbetalingen her og få drømmehuset

Hvis i er ude og kigge på drømmehuset og måske endda allerede har fundet det, så er i sikkert også gået i gang med at tænke på økonomien der skal til.

Der er i efteråret 2015 trådt nye regler i kraft i forhold til at låne penge til at købe hus eller anden fast ejendom for.

Hidtil har det været muligt, og meget udbredt, at låne 80% af en kreditforening og så gå i sin bank og låne de resterende 20% af købssummen. Det gjorde det ret tilgængeligt for almindelige mennesker at købe sit en hus, inden for rimlighedens grænser naturligvis.

De nye regler i Bekendtgørelsen for god skik for finansielle virksomheder dikterer at man som udgangspunkt som køber, nu skal kunne stille med 5% af den samlede købesum. Det betyder at det i de fleste tilfælde er slut med at kunne købe et hus på sit glatte ansigt, med samlede lån på hele husets pris.

En regel med undtagelser i nogen tilfælde

Reglerne er  skabt for at sørge for god skik i den finansielle sektor og sikre mod at man låner penge, man ikke har råd til at betale tilbage igen.

Der er dog undtagelser til reglen og du kan godt snige dig uden om i nogen tilfælde. Der er tale om vejledende tal, som for eksempel de 5% af købesummen man selv skal stille med for at kunne låne i banken og kreditforeningen.

Hvis der er tale om førstegangskøbere uden mulighed for at have en formue, herunder et andet hus eller en ejerlejlighed, kan der abstraheres fra reglerne såfremt følgende betingelser er opfyldt:

  1. Der er tale om et par med relativt høje, faste indkomster
  2. De har styr på deres økonomi generelt
  3. At deres rådighedsbeløb ligger vel over kravet for at låne
  4. At de kan afdrage på lånet hurtigt, forstået på den måde at de kan nedbringe gælden til 95% grænsen inden for maksimalt 2-3 år efter købet.

Mange tusinde låner penge på nettet til udbetalingen

Hvis i ikke hører til i den ovennævnte kategori af mennesker der kan fritages fra reglerne er der heldigvis andre metoder til at blive godkendte til huslånet.

Hvis i har en i forvejen oprettet kassekredit, kan denne anvendes til at lægge udbetalingen på 5%. Der må dog ikke oprettes en ny kassekredit til formålet.

Langt de fleste vælger dog at finde et godt lån til udbetalingen hos et af de mange lånefirmaer på nettet.

Det er en nem og hurtig løsning der ikke kræver at i skal stå skoleret i banken eller lignende. På nettet kan i låne op til 800.000 kroner til en meget fornuftig og lav rente, så der er rig mulighed for at finde den udbetaling i mangler. Der er et stort udvalg af steder der kan låne jer pengen online og det anbefales at bruge lidt tid på at se sig godt for, inden man slår til. Der kan potentielt være rigtig mange penge at spare og især renter og ÅOP  kan der være en del udsving i fra sted til sted.

Det er med andre ord sund fornuft at kigge sig godt for inden man vælger et tilbud. Ligesom det tager lidt tid og indsats at finde sit absolutte drømmehus, så kan det være rigtig smart at bruge lidt tid på at sammenligne de forskellige lån på nettet.

Se alle de bedste lånetilbud til udbetaling