Køb en motorcykel med et godt lån i dag

Køb en motorcykel med et godt lån i dag

Køb en motorcykel med et godt lån i dag

Køb en motorcykel med et godt lån i dag

Når foråret melder sin ankomst er vi mange der kan mærke det begynder at trække i højre hånd. Motorcykelsæsonen er ankommet og efter lang tid pause kan du nu begynde at nyde livet på to hjul igen. Hvis du altså allerede har investeret i en motorcykel, hvis du endnu ikke har indfriet drømmen, kan du låne pengene og komme ud og handle dig en motorcykel inden sæsonen for alvor går i gang og priserne stiger som sædvanlig.

Hvis du er hurtig, kan du være en af de heldige der kan nå at købe en motorcykel til vinterpriser endnu. Ligesom med både og åbne sportsvogne er motorcykler en udpræget sæson hobby, i hvert fald i Danmark. Vejret skal være til det og det er en farlig beskæftigelse at køre motorcykel i vintermånederne. For almindelige mennesker er der cirka motorcykelsæson fra april – november herhjemme. I månederne imellem er det for mørkt, koldt og glat for de fleste motorcyklister.

Start med at låne til motorcykelkørekortet

 

Hvis du overvejer at låne penge til at købe en motorcykel, skal du starte med at få dig et motorcykelkørekort. Det koster ca. 10.000 kroner, medmindre du tager det samtidig som dit kørekort til bil. Tager du de to kørekort samtidig, kan du spare ca. halvdelen af motorcykelkørekortets pris, altså små 5000 kroner.

De penge kan du så passende bruge på en ordentlig hjelm, der er alfa omega hvis du skal til at køre motorcykel. Det er vigtigt at tage kørekortet først, så du lovligt og sikkert kan prøvekøre den motorcykel du gerne vil købe. Hvis du ikke har mulighed for at prøvekøre den, men bare køber en der er flot, inden du har kørekortet, kan du ende med en maskine der ikke passer til dig. Det er vigtigt at højden og afstanden fra sæde til styrgreb passer til din størrelse og at du kan betjene alle håndtag og pedaler på en sikker og forsvarlig måde.

Husk udstyret inden du kører nogen steder

Sikkerheden er det suverænt vigtigste når der skal køres motorcykel. Det er ikke ufarligt at nyde livet på to hjul og man kan komme galt afsted hvis man ikke tænker sig godt om og har det fornødne sikkerhedsudstyr i orden inden man kører afsted ud i det fri på to hjul. Din opmærksomhed overfor andre bilister skal også være i top, så du skal lade motorcyklen stå hvis du er træt eller uoplagt.

Se alle lån til motorcykel og kørekort her