lån til en ny kano

Lån til en ny kano og kom ud på vandet

lån til en ny kano

Lån til en ny kano og nyd sommeren på det blanke vand

Sommer og sjov på vandet er noget af det rigtig mange af os danskere går og glæder os til hele vinteren. Uanset om vi har en lækker speedbåd, sejlbåd, jetski eller vi foretrækker selv at være motoren, så er alle enige om at sommerdage på vandet er alle pengene værd.

Der er  utallige vandaktiviteter du kan give dig i kast med og det er kun humøret og budgettet der sætter grænser. Hvis du endnu ikke er blevet lottomillionær, kan du for eksempel starte med at låne penge til en ny kano og nyde sommeren med en paddel i hånden og solen i ansigtet.

Kanoen er genial til familieudflugter

Hvis du har familie med børn, er en investering i en kano en rigtig god ide. Det er en god måde at tilbringe tid sammen som familie og samtidig nyde den skønne natur, mens man får motion og frisk luft.

Det er både sjovt og spændende for børn i alle aldre at sejle i kano og med et hurtigt lån kan i sejle afsted allerede fra imorgen af og nyde solens stråler på det spejlblanke hav og duften af saltvand.

Husk redningsveste til alle mand inden i sejler

Sikkerheden er af største vigtighed når man begiver sig ud på vandet og hvis der er børn med ombord er det især vigtigt at have styr på deres redningsveste og om de kan svømme selv eller ej. Med en god redningsvest er der dog ikke noget at frygte i en kano, blot i holder jer inden for en rimelig afstand af kysten, så i kan svømme i land, skulle i kæntre eller lignenede.

Et kursus i førstehjæp er altid en god ting at bruge penge på og skal i sejle meget anbefales det at i deltager i et kursus i førstehjælp. Det koster blot et par tusinde kroner og det kan vise sig at være det bedste du nogensinde har lånt penge til.

Se Lån her