Lån penge til at afbetale små gamle lån

Lån penge til at afbetale små gamle lån

Lån penge til at afbetale små gamle lån

Lån penge til at afbetale små gamle lån

Hvis du har mange små gamle lån forskellige steder, kan du sikkert spare mange penge ved at samle alle din lån et sted.

Med et af de såkaldte samlelån  kan du få samlet alle de små lån med høj rente til et enkelt lån hos et enkelt firma. På den måde får du en samlet rente, fremfor de mange spredte renter og gebyrer du betaler hvert sted du har lån nu.

Samlingen består af at du låner et beløb, der er stort nok til at indfri og udbetale alle dine gamle smålån hist og pist. Herefter har du kun et afdrag om måneden at forholde dig til og du sparer ofte enormt mange penge ved at komme af med alle de små dyre gamle lån der suger penge fra kontoen hver eneste måned.

Sådan samler du alle dine lån med et samlelån

Det første du skal gøre er at finde ud af hvor mange forkskellige steder du skylder penge. Det nemmeste er at logge ind på din netbank og se alle de steder der hæver penge til den første hver måned.

Når du har fundet alle stederne der er på betalingsservice, skal du herefter kontakte de forskellige steder og finde ud af præcis hvor meget du skylder og hvad vilkårene er for at indfri og udbetale lånene.

Efter du har fået dit samlede skyldige beløb hos de forskellige låneudbydere er du nu klar til at lægge alle lånene sammen, så du ved hvad du skylder totalt set.

Nu skal du så bare sammenligne og udvælge det rigtige samlelån i oversigten.

Du bruger herefter pengene fra samlelånet til at indfrie alle de gamle lån.

Du kan spare tusindvis af kroner ved at samle lån

Efter du har fået udbetalt de mange små lån rundt omkring, kan du læne dig tilbage og nyde, kun at have et lån at afbetale på hver måned. Du kan ofte spare op til mange tusinde kroner ved de reducere renteomkostninger og gebyrer der tit er pålagt.

Du kan prøve at sammenligne din månedlige ydelse nu, med et samlelån, kontra før hvor du afbetalte alle mulige steder.

Jeg tror du vil blive meget positivt overrasket 🙂