Lån penge til at reparere bilen i dag

Lån penge til at reparere bilen i dag

Lån penge til at reparere bilen i dag

Lån penge til at reparere bilen i dag

Er du bilejer?

Så kender du sikkert til mekanikerregninger og uventede reparationer af bilen.

Det er en del af det at have egen bil og alle biler har brug for reparationer, vedligeholdelse og serviceeftersyn for at kunne fungere hver dag og være driftsikker og pålidelig.

Det kan til tider være trælse penge at skulle af med og mange vælge at låne penge, hvis der dukker en uventet mekanikerregning op lige pludselig. Det er de færreste der lige har sparet f.eks 5000 kroner op til at få skiftet dækkene på sin bil eller få lavet et stort serviceftersyn med olieskift og filtre plus det løse.

Serviceeftersyn kan forudses og spares penge op til

hvor de pludselige reparationer kommer ud af den blå luft oftest, så er de faste serviceeftersyn noget nemmere at spare penge op til. De koster som regel det samme hver gang, ved henholdsvis små og store serviceftersyn.

De små eftersyn er de billigste og består som regel af et olieskift og et hurtigt kig på om bremser, lys og dæk er i orden eller trænger til udskiftning snart.

Er stort service på bilen er mere omfattende med det sædvanlige skift af olie og filter, samt et grundigt kig efter af sikkerhedsudstyr og karosseri. bremserne adskilles, justeres og smøres ved et stort service og der udskiftes bremsedele, hvis de er nedslidte eller tæt på. Det foregår i samråd med kunden, så regningen ikke lige pludselig løber løbsk og det koster mange tusinde kroner som man ikke regner med.

Har din bil aircondition eller klimaanlæg, har det også godt af en inspektion og en grundig rens for at holde det kørende på bedste og mest økonomiske vis. Det koster ca 1000 kroner til en almindelig personbil og det kan ofte gøres endnu billigere i forbindelse med et af de andre serviceeftersyn.

Det vil være en fordel ligeledes, hvis du skal låne pengene, da du så kan nøjes med at låne engang og så få et lidt større lån, med en lavere rente og lavere månedlig betaling. På den måde kan du sikre dig lidt mere luft i budgettet, selv om har en bil og gerne vil holde den i topform altid.