Lån penge til et helikoptercertifikat

Lån penge til et helikoptercertifikat

Lån penge til et helikoptercertifikat

Lån penge til et helikoptercertifikat og flyv ud i verden i dag

En helikopter er noget af det mest fascinerende fartøj der findes i hele verden. Den bryder på mange måder med vores almindelige opfattelse af fysikkens love og den kan lande overalt let som en leg. Udover sin store funktionalitet og mange anvendelsesmuligheder signalerer helikopteren et klokkeklart signal om rigdom, succes og overskud.

Alle ved at en helikopter er dyr, både at købe og at eje og det er forbeholdt dem med mange penge at flyve i helikopter. Det er sandt at du skal have godt med skillinger på kistebunden for at investere i en helikopter og flyve rundt i den. Det er ikke for os med almindelige indkomster at vedligholde en helikopter eller et privatfly for den sags skyld. Du kan dog komme ud og flyve en helikopter som pilot for et ret håndgribeligt beløb. du vil ikke være ejeren, men du vil være ham der sidder bag roret i den hvide skjorte med de smarte solbriller og det sorte smil. Og det er vel i sagens natur det, det hele handler om.

Vil du flyve som privat person eller som professionel pilot?

Der er stor forskel på om du vil være privat helikopterpilot eller du vil have et kommercielt certifikat til erhvervsflyvning. Et certifikat til privat flyvning i helikopter (ppl) kan finansieres med et hurtigt lån på nettet allerede i dag. Vil du have et kommercielt certifikat (cpl) løber det op i et noget højere beløb du skal ud og låne for at komme i gang. Til den kommercielle uddannelse til helikopterpilot skal du regne med at låne omkring 5-600.000 kroner. Ofte vælger pilotaspiranter at søge et såkaldt flyver/pilotlån i deres bank hvis det er muligt. Der findes sparekasser og banker i Danmark, der er specialiseret i at låne penge ud til folk med en pilotdrøm i maven og ambitionerne i hovedet.

Der kan være store udsving i renter og gebyrer fra sted til sted og du bør sammenligne de forskellige lån grundigt inden du accepterer et tilbud. Der er tale om et stort lånebeløb, hovedstol, og renten har derfor stor betydning på den totale pris det løber op i over lånets samlede løbetid.

Sammenlign de forskellige lån her