Lån billigt til en ny bærbar computer

Lån billigt til en ny bærbar computer

Lån billigt til en ny bærbar computer

Lån billigt til en ny bærbar computer og vær klar til studiestart

Hvis du hører til den store gruppe af danskere der snart skal begynde at studere er du  sikkert en af de mange der er på udkig efter en ny bærbar computer til studiestarten. Det er en nødvendighed og for de fleste uddannelser en forudsætning for at gennemføre, at du har en bærbar computer. Det meste undervisning foregår efterhånden digitalt i dag og kræver derfor computer og internet-adgang for at kunne deltage fuldt ud.

Mange uddannelsesinstitutioner har udelukkende kommunikation med de studerende via intranet og internet og du skal som regel bruge en computer bare for at kunne søge om optagelse på uddannelsen.  Desuden er en stor del af det sociale liv yderligere blevet flyttet online til de sociale medier især. Det er altså derfor også nødvendigt med en computer for at deltage i det sociale liv på lige vilkår som dine medstuderende.

Mange studerende har brug for lidt ekstra penge til studiestarten

Med hele opstarten på et nyt studie følger en del udgifter og der er utrolig mange studerende der supplerer deres økonomi med et af de hurtige og nemme online lån for at få enderne til at mødes og komme godt fra start. Det er især lån til bærbar computer og indskud til ny lejlighed der står øverst på listen når de danske studerende låner penge op til studiestarten.

Der er ikkenoget at sige til de store antal der har brug for et ekstra kontant indskud. Der er mange ting der skal betales på en gang og ting som bærbar computer og indskud til lejligheden løber hurtigt op i mange penge. Det er desuden de færreste studerende der har en stor opsparing de kan trække på. Indtægten for studerende er lav og består for mange af Su og Su-lån som det eneste. Det er svært at spare penge op med så beskeden en indtægt. De der har et studiejob ved siden af, har lidt bedre økonomi at trække på, men har dog også oftest brug for at låne når der skal investeres i store ting, som computer, lejlighed og rejser.

Find et godt tilbud online og spar penge på computeren

Når du skal ud og have en ny computer til studiestarten er der mange valgmuligheder og lidt ting du skal overveje før du handler:

  1. Hvad er dit budget til en ny computer? Hvor mange penge vil du investere?
  2. Skal det være en almindelig laptop eller en ultrabook?
  3. Skal det være en PC eller en Mac?
  4. Hvor meget kan du afdrage på et lån til bærbar computer om måneden, uden det bliver for hårdt økonomisk?
  5. Skal den bruges til andet end studie? Hvis du vil game og spille spil, kræver det en kraftigere computer.

Internettet er fyldt med sider hvor du kan sammenligne tilbud og priser på forskellige computere og tilbehør dertil. Der kan vre rigtig mange penge at spare ved at kigge online og det er ret hurtigt overstået faktisk. Når du har snævret udvalget ind efter de 5 kriterier ovenfor, er det bare at taste det ind i søgefelterne på prissammenlignings-hjemmesider og så tage det edste tilbud du får.

Samme fremgangsmåde gør sig gældende når du skal finde det rigtige lån til dig. Sammenlign priser, vilkår og betingelser på de mest interessante lånetilbud og ansøg herefter nemt og enkelt det lån der passer til din situation og økonomi i dag. Her på Scanbanker har vi lavet en let og overskuelig oversigt over alle de bedste og billigste låneudbydere på nettet. Klik på linket herunder og sammenlign dem med hinanden nu:

Se alle de bedste lån HER