Lån penge nu til et drivhus og nyd haven endnu mere

Lån penge nu til et drivhus og nyd haven endnu mere

Lån penge nu til et drivhus og nyd haven endnu mere

Lån penge nu til et drivhus og nyd haven endnu mere i år

Vores have er et helt særligt sted. Det er vores grønne frirum og et sted hvor vi virkelig kan koble af og få lidt afstand til job og karriere. For mange danskere er haven det sidste frirum i den stadig mere og mere urbaniserede by-jungle vi bor i. Det er vores grønne plet midt i alt stressen og jaget der foregår rundt omkring os.

Haven er noget særligt, da den i modsætning til de forskellige parker og grønne områder er vores ejendom, haven er privat og vi kan være helt i fred og ro i vores have. Det gør en stor forskel og er derfor vi værdsætter vores haver så meget.

Der er mange måder at bruge sin have på, alt fra at sidde med en god bog og nyde solens stråler på vores hud, til et frirum til vores hobbyer og børnenes trygge legeplads.

For mange af os er haven også i større grad blevet et sted hvor vi dyrker frugt og grønt til eget forbrug. Et stadigt stigende antal danskere låner penge nu til et drivhus hjemme i haven. Med et drivhus er der optimale forhold til at dyrke sine egne afgrøder.

Både penge og sundhed spiller ind i stigningen af lån til drivhus i Danamark

Der er flere faktorer der spiller ind når stadigt flere og flere danskere vælger at investere i et drivhus til deres have.

Det øgede fokus på at spise sundere og mere naturligt er en af de helt store grunde til at flere og flere kaster sig ud i den ædle kunst, at dyrke sin mad selv. Det er en større bevidsthed om de mange sundhedskadelige ting der findes i moderne industrimad, der for alvor har fået de grønne fingre på mode igen. Når vi selv dyrker vores fødevarer i haven, er vi sikre på at der ikke er tilsat nogen giftstoffer eller andre ting vi ikke ønsker at vores familie skal indtage.

Den økonomiske gevinst ved at stå for sine egen grøntsager og frugter er også noget der har sneget sig ind på meningmand i de seneste år. Frugt og grønt er dyrt, især hvis det skal være økologisk og fri for sprøjtemidler og andet skidt. Hvis du låner penge til et drivhus, koster det kun penge når du køber det, herefter er alt det du dyrker, altså afkastet gratis. En investering i et drivhus tjener altså sig selv hjem igen på kort tid. Hvis du vælger et gratis lån uden renter, er du tilbage i plus på meget kort tid og har derefter et reelt overskud på kontoen.

Lån penge nu til et drivhus og nyd haven endnu mere

Hygge og romantik får os til at låne til drivhuse

Udover sundheden og det økonomiske aspekt, er det især vores følelser i forbindelse med drivhuset der får os til at købe. Der er mange af os danskere, især os i de større byer, der romantiserer tidliere tiders landbrug og nærvær med naturen. Tv-programmer som Bonderøven på DR spiller på netop dette ideal om at være selvforsynende og leve i pagt med naturen. Hvis man ikke bor på en gård som Frank fra Bonderøven er et drivhus i haven det tætteste man lige kommer på naturliv og hjemmedyrket økologi. Det romantiske ideal og tanken om at kunne gå og pusle i haven med sine partner og børn i sommerens sol og varme er en stor faktor i stigningen af drivhuse hos danskerne.

Vores liv og jobs er blevet meget fjerne fra naturen og mange, især børnefamilier, søger mod mere natur og mindre beton og plastic i deres hverdag. Der kan bygges drivhuse i alle prisklasser og til alle behov, kun jeres fantasi sætter begrænsningerne for hvordan jeres grønne oase skal se ud.

Se alle lån til drivhus her