Låne penge nu til studiestart

Lån penge nu til studiestart

Lån penge nu til studiestart

Lån penge nu til studiestart og kom godt i gang med at studere

Hvis du hører til de mange tusinde danskere der skal til at begynde et nyt studie, mangler du sikkert også nogen penge til de mange udgifter der er forbundet med at skulle studere. Det er gratis at studere i Danmark og du får endda SU udbetalt for det. Mange tilvælger yderlige at optage Danmarks billigste lån, SU-lånet ved siden af for at supplere indtægten som studerende. Godt nok får du Su’en som indtægt, men de beskedne små 5000 kroner du har i hånden som fuldtids udeboende studerende er der ofte lavvande i pengekassen hos de fleste studerende. Det er selvfølgelig ikke meningen at man skal være rig og millionær når man studerer, men man har dog brug for nogen penge til at betale sine regninger og få smør på brødet.  Der er også mange studie-relaterede udgifter der skal regnes med i et budget for en studerende.

De mest almindelige udgifter på en studerendes budget er:

 • Køb af studiebøger
 • Køb af lommeregner
 • Køb af laptop/bærbar computer
 • Udgifter til transport, herunder togkort, buskort og lignende pendlerudgifter
 • Udgifter til ekstraundervisning og kurser for egen regning
 • Køb af diverse computerprogrammer og anden software til studiebrug.

Det er altså åbenlyst at se hvorfor mange studerende kronisk mangler penge mellem hænderne og lever en ofte skrabet tilværelse med kedelig mad og brugt tøj. Der er derfor også rigtig mange studerende der holder kontoen i plus med at hurtigt lån på nettet til at forsøde tilværelsen og hjælpe deres økonomi. Der er mange gode lån til studerende på nettet, og det mest oplagte er Su-lån da renten er ekstra lav. det giver dig en god mulighed for at låne penge nu til en rigtig god pris.

Su-lån kan hjælpe dig med at låne flere penge

Når du skal låne penge til studiestart er det en god ide at have sit SU-lån på plads først, det kan åbne døren til mange flere gode tilbud på lån. Det skyldes at din udbetaling fra staten i form af Su og SU-lån tæller med som din samlede indkomst. Du kan med andre ord låne endnu flere penge til forbrug på nettet, hvis du i forvejen får den største udbetaling fra Statens Uddannelsestøtte – SU.

Der er altså flere ting der taler for et statsfinansieret studielån når du mangler ekstra penge. Renten på Su-lån er blot 1% og da det samtidig hjælper dig med at blive godkendt til et billigt lån til studerende på nettet kan det ses som en god investering. Det er værd at bide mærke i at du kan låne penge gratis som studerende både med og uden Su indtægten. det er simpelthen beløbet der stiger i takt med din indtægt.

Husk at læse alle detaljerne inden du låner penge til studiestart

Det er rigtigt at der er mange gode og billige kontantlån til studerende, i alle prisklasser, fra gratis til lav-rente helt over til SU-lånene. Det er både nemt, billigt og fristende at låne penge som studerende og der er mange muligheder for at gøre det. Du skal blot huske på at lånte penge skal tilbagebetales på et tidspunkt og det er værd at indregne det i sit budget. Man kan sagtens planlægge det så det bliver nemt og let at afdrage, det kræver dog en plan på forhånd.

De 5 gode råd til studerende der vil låne penge er:

 1. Lån ikke mere end du har brug for i dag
 2. Sammenlign priser og vilkår online inden du ansøger
 3. Læs låneaftalen godt igennem, spørg hvis der er noget du ikke forstår
 4. Lav et budget inden du låner penge til forbrug som studerende – Download vores gratis budgetskema
 5. Læs anmeldelser af lån og bliv klogere inden du ansøger

Se alle lån til studerende lige HER