lån til investering

Lån til investering

lån til investering

Alle ved at der kan være mange penge at tjene på at investere. Hvad end det er i valuta, aktier eller obligationer. Danskerne har rigtig fået øjnene op for investering i de senere år, og antallet af danskere med investeringer i porteføljen et støt voksende.

Den øgede bevidsthed omkring fordelen ved at investere sine penge har samtidig medført et boom af danskere der optager lån til investering. Der er tale om alt fra kontantlån til de store investeringslån der trækker i forbrugerne med investeringer i kikkerten.

Hvad er de mest populære ting at investere i?

Der er flere ting som der investeres flittigt i, øverst på listen findes dog de klassiske investeringer der altid bringer værdi, såfremt man har is i maven og holder hovedet koldt når kurserne svinger op og ned

Aktier

lån til aktiver
Aktieinvestering er en af de helt store og sikre favoritter inden for investering. Det er især aktier på C20 indexet der får danskerne til at låne penge til aktieinvestering. Tanken om den store gevinst på aktiemarkedet er forførende for mange, og drømme om hurtige penge kan da også sagtens blive en realitet, hvis man sætter sig lidt ind i sagerne og kun låner pengene til velovervejede investeringer. Når man har taget et lån online til at købe aktier for, er det næste vigtige punkt tålmodigheden. Aktier svinger op og ned, og ofte tager det noget tid før det kan betale sig at sælge sine aktier igen og indfri lånet. Det er derfor vigtigt at man kan holde til spændingen og ventetiden når man låner penge til aktier.

Obligationer

En investering i obligationer er en mere langsigtet måde at investere sine penge på, og afkastet ved at låne til de mere sikre obligationer kan være begrænset i forhold til andre investeringer man kan låne penge til her og nu. Mange er glade for at investere i obligationer og andre værdipapirer af sammen slags, da det er en meget sikker investering. Ved at investere sine penge i sikre ting som obligationer, må man forvente et tilsvarende mindre afkast. det kan derfor som regel bedre svare sig at låne penge til at investere i ting med en større risiko og dermed større mulighed for afkast. ved de mere risikofyldte investeringer er der et meget bedre forhold mellem rente og potentielt afkast ved investeringen.

Valuta

lån til valuta

Investering i forskellige valutaer er en spændende og potentielt enormt lønsom form for investering og må anses som en af de investeringstyper hvor det især kan svare sig at tage et billigt lån online til investering. Valutakurser svinger voldsomt op og ned, og ved at investere i f. eks Euro når den er nede og sælge igen når den stiger kan give endog store afkast på investeringen og være en vej til nemme penge online. Som med alt andet inden for investering kræver det at man har sat sig ind i hvordan markedstendensen er for øjeblikket og, ud fra hvordan markedet har udviklet sig, kunne forudsige om en given valuta svinger op eller ned over en given tidsperiode. Det kræver bestemt indsigt og forståelse at investere i valuta, men der er store penge at tjene, og udgiften til et billigt online lån er hurtigt dækket ind ved en god valutahandel.

Kunst

lån til kunst

En investering i sjældne kunstværker kan være en smart genvej til hurtige penge, og et lån til kunst kan vise sig at være den bedste investering du nogensinde kommer til at lave, hvis man falder over det rigtige. Mange der låner penge til kunst, gør det både fordi de drømmer om at eje de kunstværker de låner penge til og fordi de øjner chancen for at tjene nogen gode penge når kunstværket skal sælges videre igen. De kunstværker der især lånes penge til i dag er billedkunst som malerier, tryk, og tegninger. Kunstværker i form af ord på både skrift og tale som sjældne bøger og LP’er er også højt på listen over investeringsobjekter der lånes penge til.

Guld og andre metaller

lån til guld
En investering i Guld, Platin, eller et af de mange andre værdifulde metaller kan være en solid investering i din økonomiske fremtid, da mange metaller stiger i værdi grundet øget efterspørgsel og nedadgående udbud. Især de metaller der bruges i fremstillingen af smartphones og andet forbruger elektronik kan være en god forretning at tage et billigt online lån til. Kobber der anvendes i alt fra elektronik til vvs’er tilbehør er f. eks steget voldsomt i værdi de seneste år, og folk der har investeret i kobber har haft en flot udvikling i deres investeringskapital, der snildt kan forrente et af de billige hurtige lån der findes online i dag. Som med alle slags investeringer kræver det indblik i markedet og en fornemmelse for timing og udvikling både lokalt og globalt set. En investeringsalliance med folk der har særligt kendskab til en unik branche som metaller eller lignende, er guld værd, så at sige, og øger chancen for hurtige nemme penge.

Fast ejendom

lån til fast ejendom

Mange der starter med at investere i mursten har brug for et penge lån til udbetaling på det hus eller lejlighed de har kig på. Historisk set er en investering i fast ejendom som hus eller lejlighed den bedste og sikreste investering der kan laves. Med et hurtigt online lån er man klar til at lægge udbetalingen og så er banken nemmere at have med at gøre, hvis man skal låne til resten. Ved en investering i fast ejendom, sikrer man sig at eje ting af reel værdi og at de penge man afbetaler hver måned på lånet akkumulerer til en formue i form af det hus eller lejlighed man ender med at stå som ejer af, når man har betalt det hele ud. Et fint kolonihave hus eller et sommerhus tæller også som fast ejendom, og der kan gøres rigtig gode investeringer i vinterhalvåret inden for de to kategorier. Timing og et godt lån online er to skridt i den rigtige retning mod en solid og velfunderet investering i fast ejendom.

Der er altså mange gode muligheder til stede på markedet i dagens danmark for at lave en rigtig god investering. Scanbanker.com’s  lånesammenligner er altid til rådighed og er en værdifuld allieret når du er på jagt efter et godt tilbud på lån i alle størrelser, fra et SMS lån, lyn lån eller kontantlån over til et stort investeringslån på helt op til 350.000 kr. Det har aldrig været lettere at låne og investere end det er nu, og renter og omkostninger er i bund, ligesom priserne på alt fra liebhaveri til ædelmetaller. Start allerede nu sammenlign lån, invester og profitér!