Selene Finans – Anmeldelse og gennemgang af lånet

Læs alt om Selene Finans og spar penge på dit lån

Selene Finans er et af de bedste kendte og mest populære onlinelån i Danmark og har været på markedet i rigtig mange år med stor succes. De tilbyder lån i alle størrelser fra 3000 kroner og helt op til 75000 kroner med udbetaling samme dag som du bliver godkendt.

Der er stor fokus på at det skal være nemt og hurtigt for dig som kunde at blive godkendt og de optimerer løbende der ansøgninger, så det bliver nemmere for dig at ansøge Selene Finans for et lån.

Kunderne er mange og trofaste hos Selene Finans og det er et klart tegn på, at det er et godt lån til gode priser. Ellers ville folk nok ikke komme igen og igen når de har brug for et let og enkelt lån.

Der er flere årsager til den store popularitet og her i anmeldelsen af Selene Finans vil vi kigge lidt nærmere på hvad der gør det så populært.

Hurtig udbetaling med Selene Finans skaber glade kunder

Der er flere ting der skal gå sammen for at skabe et populært lån som folk kommer tilbage til.

En af de vigtigste ting, er at det skal gå stærkt med udbetalingen!

Her har Selene Finans helt styr på hvad vi gerne vil have som forbruger i et nyt lån. De har optimeret hele ansøgningsprocessen og bragt tiden det tager at ansøge helt i bund. Du får således svar næsten med det samme i deres åbningstid.

Udbetaling samme dag og ingen dumme spørgsmål:

Det er service og brugervenlighed i topklasse, når man får udbetalt sit lån samme dag, som man har indsendt en ansøgning. Vi vil gerne have pengene med det samme når vi mangler dem og udbetaling samme dag er en af grundene til at Selene Finans er så populære blandt deres kunder.

Efter ansøgningen er indsendt, bliver den lynhurtigt vurderet og efter godkendelse, bliver dine penge sat til overførsel og er nu på vej til din bankkonto. Ingen ventetid og inden dumme spørgsmål er kendetegnende for Selene Finans og det er noget der holder på de glade kunder og tiltrækker nye hver eneste dag.

Så nemt får du et lån hos Selene Finans:

selene finans lån der godkender allel

  1. Ansøg Selene Finans via deres hjemmeside – det er hurtigt, nem tog du får svar med det samme på din ansøgning
  2. Du er ikke bundet af nogen løbetid eller periode og kan indfri lånet lige når du vil, uden ekstra omkostninger eller anden besvær
  3. Der er åbent for personlig økonomisk rådgivning alle ugens dage og du kan få svar på alle dine spørgsmål med det samme af en kompetent rådgiver.

Forhøj nemt dit lån hos Selene Finans

Er du allerede kunde hos Selene Finans og har brug for ekstra penge? Du kan nemt og hurtigt forhøje dit lån hos Selene Finans med få klik på deres hjemmeside.

Det er lige til og tager under 2 minutter at forhøje dit lån, service og fart i skøn forening giver  topkarakter hos både forbrugere og anmeldere af forbrugslån på nettet.

Ansøg i dag og hav penge til det du drømmer om i en fart og til en pris der er til at forstå.

Selene Finans pris eksempel:

Låneeksempel: Lån 40.000 kr. i 5 år:

Månedlig ydelse: 1.107 kr.

Debitorrente: 18,4% (variabel i lånets løbetid).

ÅOP: 24,5%.

Samlede kreditomkostninger: 26.398 kr.

Samlet tilbagebetaling: 66.398 kr.

FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde din kreditaftale indenfor 14 dage uden omkostninger.