Tag på en motorcykelferie med et lynlån til en god pris

Tag på en motorcykelferie med et lynlån til en god pris

Tag på en motorcykelferie med et lynlån til en god pris

Tag på en motorcykelferie med et lynlån til en god pris

Hvis du elsker fart, spænding og rejser er en motorcykelferie lige noget for dig. Her kan du kombinere alle de ting du holder af i en stor og spændende oplevelse. En motorcykelferie er en fantastisk måde at rejse og opleve verden på. Du kan mærke hvordan klimaet skifter i taktmed at du kører afsted og du opleve og sanser omgivelserne i en helt særlig grad på motorcykel. På ryggen af en lækker motorcykel kommer du mindst lige så hurtigt frem som dem i bil, og ofte en del hurtigere især steder med fri hastighed. En fornuftig motorcykel kan holde høje hastigheder over lange stræk uden nogen problemer og hvis du er glad for fart er en tur sydpå et oplagt valg. På den tyske motorvej, Autobahn, kan du nemlig dreje gashåndtaget helt i bund ganske lovligt og hvis du vil kan du køre fuld fart hele vejen. Med den rigtige motorcykel kan du altså nærmest flyve igennem Tyskland med unævnelige hastigheder.

En motorcykelferie er en billig og sjov med at rejse på

Det er naturligvis en dejlig og frisk oplevelse at flyve igennem Europa på ryggen af en motorcykel og alle der elsker to hjul og fart vil foretrække det. Man har har mulighed for at tilbringe lidt ekstra tid på ryggen af sin motorcykel og samtidig komme på en ferie til en rigtig god pris. Motorcykler kører rigtig langt på literen i forhold til biler og der er mulighed for at komme rigtig billigt og underholdende på ferie.

Hele turen kan finansieres med lynlån på nettet og for blot 5000 kroner kan man komme på en motorcykelferie med et lynlån. Det bliver ikke meget billigere at komme på en lækker sommerferie og der er virkelig mulighed for en helt unik oplevelse og en chance for at blive rigtig gode venner med sin motorcykel.

Det sociale i motorcykelkredse har altid været noget særligt og mange har fundet gode venner for livet igennem deres fælles passion for to hjulet transport og fart. En motorcykelferie er den ultimative sociale motorcykeloplevelse og en rigtig god chance for at knytte bånd med ligesindede. Præcis som folk der ynder at tage på campingferie ofte falder nemt i snak med hinanden, så falder motorcykelentusiaster fra hele verden meget nemt i snak med hinanden. En tur sydpå og bagagen i saddeltaskerne kan give venskaber for livet og mange motorcykelentusiaster mødes år efter år og holder ferie sammen rundt omkring i Europa.

Ting du skal gøre klar inden du tager afsted på motorcykelferie

Der er et par ting du bør have helt styr på inden du drejer nøglen og trykker på start-knappen på håndtaget og vender næsen mod syd. Det er vigtig at du har styr på motorcyklens stand og får den gennemgået for fejl og mangler inden du drager ud på den lange tur.

Motorcykel skal gennemtjekkes for:

  1. Dækkene – Der skal være godt med mønster for at sikre godt vejgreb i alt slags vejr og alle hastigheder.
  2. Bremser – Der skal være god tykkelse på skiver og klodser og du skal gennemgå alle bremseslanger og rør for utætheder og skader
  3. Affjedring – Støddæmpere og fjedre skal være tætte og hele, kig især på pakdåserne i forgaflen
  4. Styret – Der må ikke være noget slør i styretøjet, da det kan være rigtig farligt ved høj hastighed
  5. Oliespild – Motoren og gearkassen skal være helt tæt og må ikke spilde og dryppe olie – Få udbedret evt utætheder
  6. Service- Sørg for at få skiftet lien og filtrene inden tur og tjek at tændrør er i god stand og kan klare den lange tur
  7. Kæden – Tjek grundigt kæde og tandhjul hvis din motorcykel kører med kæde og medbring smøremiddel til kæden
  8. Forsikring- Sørg for at din forsikring dækker i udlandet og at du har de rigtige papirer og lignende med på turen.

Det er de vigtigste tekniske punkter der har med selve motorcyklen at gøre. Du skal desuden have styr på den rigtige beklædning til dig selv og din passager. Husk at sikkerheden skal komme før alt andet og hvis du har ringe udstyr eller mangler noget af det nødvendige sikkerhedsudstyr bør du låne penge til at få styr på det. Man må under ingen omstændigheder spare på sikkerheden og det kan bogstavlig talt betyde forskellen mellem liv og død.

Udstyret herunder alt fra støvler til hjelm og handsker har desuden en enorm indflydelse på kørekomforten på turen og det kan gøre en enorm forskel at investere lidt penge i en god aerodynamisk hjelm der bryder luftmodstanden nemt uden at “løfte” i dit hoved. En hjelm med to lags thermoglas er en af de bedste investeringer i din komfort og sikkerhed du overhovedet kan lave og anbefales af alle eksperter.

Se alle lån til motorcykelferie her