Vær ekstra tryg ved fødslen med Doula - Lån til din graviditet og vær sikker

Vær ekstra tryg ved fødslen med en Doula – Lån til din graviditet og vær sikker

Vær ekstra tryg ved fødslen med Doula - Lån til din graviditet og vær sikker

Vær ekstra tryg ved fødslen med Doula – Lån til din graviditet og vær sikker

Der er mange ting at holde styr på mens du venter dig. Som gravid har man meget om ørerne og der sker mange ting inden i dig samtidig med. For at finde mere ro og tryghed i den spændende tid, og ikke mindst under fødslen, vælger flere og flere vordende mødre at få hjælp fra en Doula – en såkaldt fødselshjælper. En Doula er en kvinde der selv har født og derefter gennemgået en særlig uddannelse til Doula

Doula stammer fra græsk og betyder, groft oversat, en kvinde der tjener. Med en Doula har ud med andre ord en ved din side igennem hele din graviditet og i særdeleshed under selve fødslen, hvor du har mest brug for støtte og tryghed. Det er en stor tryghed og sikkerhed for dig som fødende, at vide der er en ved din side, der er der udelukkende for at hjælpe og støtte dig. Hvor man ofte skal vente på at jordemoderen får tid til at se dig, er Doulaen ved din side gennem hele forløbet og kan assistere og guide dig i alle fødslens aspekter og holde dig i hånden undervejs.

Mange forskellige priser og pakkeløsninger

Den gode varme og støtte en dygtig Doula giver, koster naturligvis nogen penge som så meget andet. Mange vælger at låne penge til deres graviditet på grund af de mange omkostninger og udgifter der er til det at blive mor. Det er naturligt at der kommer ekstra udgifter ved at få en lille ny og da man samtidig ofte er på barsels-dagpenge og lignende kan bankontoen være i lavvande.

En doula kan bestilles i flere forkellige prisklasser, alt efter hvor mange penge du har til rådighed og hvor meget hjælp, støtte og nærvær du har brug for. Ens behov er meget individuelle og varierer meget fra person til person. Den situation man er i med familieforhold og lignende er også afgørende for hvor meget du har brug for fra en Doula.

En almindelig doula-pakke kan som regel klares med et lån på 15000 kroner og så er du godt dækket ind både før, under og efter fødslen med nærvær og støtte.

For pengene får du både en upartisk støtte der har været i dine sko selv og objektivt kan hjælpe og forklare tingene for dig selv når du er under pres. Med tusind tanker i sekundet i timerne op til en fødsel, kan det at have en du kan snakke frit og åbent med, og som selv har prøvet at føde en uvurderlig ressource. En doule kan opfylde et behod, som hverken din mand, mor eller bedste veninde kan klare.

At du har investeret i hjælp fra en doula, betyder ikke at der ikke er plads til din mand, mor og bedste veninden. De har alle sammen deres plads og deres opgave i hele fødselsprojektet, men doulaen kan noget specielt. Mange vil beskrive en doula som en advokat ved en retssag. Din støtte og hjælper, der objektivt vil gøre alt for at hjælpe og støtte dig igennem hele forløbet fra start til slut.

Det er altså op til dig hvad du føler at dit behov er, det ved du bedst selv. Det kan anbefales at kontakte en doula i nærheden af dig, for et uforpligtende møde, inden du farer ud og låner penge til din graviditet og fødsel. Lad doulaen hjælpe dig med at forstå hvad hun kan og gør inden du accepterer et tilbud. Mange kvinder beretter at det har gjort en enorm forskel for dem at have en upartisk støtte og rådgiver ved deres side i de mest udfordrende timer af deres liv. De siger at det at have en der selv har ligget der, i deres situation gav en ekstra sikkerhed og det at have en nær under hele forløbet gav ro i sindet og en større mulighed for faktisk at nyde oplevelsen.

Se alle lån til graviditet og doula her