anmeldelse af netcredit.dk

Anmeldelse af Netcredit.dk – Lån 4000 kroner gratis

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Lav rente fra 9,90%
L’easy Kontantlån

L’easy Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.7/10
Få et gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Lån 150.000 hurtigt!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Lav renteLynhurtig svartidNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10
Ofte valgt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårIngen skjulte gebyrerNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Favorit 2023!
Lendo

Lendo

20.000 - 1.000.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

1,25 - 24,99%

Rente/år

BrugerfavoritPrivatlånSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,26-24,99 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
Kautionistlån
Cashper

Cashper

3.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

6 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

22,44 - 22,44%

Rente/år

Få svar straksKautionistlånLån fra 18 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar med det samme

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
17 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,60 - 20,95%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Meget populært
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Ingen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Nem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt Lån 2023!
Arcadia Finans

Arcadia Finans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

9,95 - 18,95%

Rente/år

Få svar straksNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Nem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10
Godt til store lån!
GoLoan

GoLoan

40.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

3,55 - 21,93%

Rente/år

BrugerfavoritLån op til 500.000 krNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 over 120 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: 832,62 - 1.288,07 kr. Debitorrente: 3,55 - 14,92% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 4,69 - 16,01%. Samlet tilbagebetaling: 99.914 - 154.568 kr. Samlede kreditomk.: 19.914 - 74.568 kr. Stiftelsesomk: 1.200 kr. mdl. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
Nyt Lån 2023!
Lånio

Lånio

5.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

7,30 - 7,30%

Rente/år

Få svar straksLån fra 18 år!

Partnerfirma - Annoncering
Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.3/10
Ny lav rente!
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 50.000 kr.

Lånebeløb

9 - 99 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

22,51 - 22,51%

Rente/år

Få svar straksFast lav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Max. ÅOP 24,99% – Beløb: 10.000 kr. / Låneperiode: 1 år / Debitorrente: 22,51% / ÅOP: 24,99% / Mdl. ydelse: 934,96 kr. / Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. / Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.4/10

Anmeldelse af Netcredit.dk – Lån 4000 kroner gratis allerede i dag

Netcredit.dk er Danmarks helt nye gratis lån og vi er meget spændte på at kaste os over anmeldelsen af det. Det er ikke hver dag at der dukker et nyt lån op på markedet og da slet ikke et gratis lån! Vi har derfor ikke kunne vente med at ansøge, vurdere og anmelde det spritnye lynlån.

Vi har kigget Netcredit’s hjemmeside godt og grundigt efter i sømmene og læst alt det med småt, så slipper du for at skulle gøre det.

Som det første vil vil gennemgå Netcredit i hurtige tal og facts:

  • Du kan låne penge gratis første gang – op til 4000 kroner i 30 dage
  • Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån helt op til 10000 kroner
  • Du kan få et lån hos Netcredit på under 15 minutter
  • Ingen krav til dokumentation om løn, pension og lignende
  • Meget fleksible betingelser for dig som kunde
  • Stor datasikkerhed med Nem Id log-in
  • Lån fra 500 og helt op til 10.000 kroner i en periode på 5 – 30 dage.
  • De stiller ingen spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til
  • Ansøg om et lån døgnet rundt og få svar i deres åbningstid

Det er noget af en liste over fordele ved Netcredit.dk og der er bestemt også en grund til at de er kendt for hurtige lån og super god service i mange andre lande. Vi er derfor rigtige glade for at de nu endelig er indtrådt på det danske marked. Der er altid plads til en ny seriøs spiller på det danske pengemarked og vi ser gode muligheder for at priserne på at låne penge i Danmark vil falde yderligere i takt med at der kommer flere store og gode udenlandske lånefirmaer ind på markedet.

Konkurrence er altid positivt, for alle markeder, og det er med stor forventning at vi ansøger om et lån hos Netcredit i forbindelse med denne låneanmeldelse til vores trofaste læsere her på siden.

Nok om snakken, lad os ansøge et lån hos Netcredit og se på sagerne:

Sådan ansøger du et lån hos Netcredit.dk

Som det første trykker vi HER på linket og kommer til deres hjemmeside.

Efter du  har klikket på linket, lander du her, på deres forside:

anmeldelse af netcredit.dk

Her skal du vælge hvor mange penge du ønsker at låne (første gratis lån er max 4000 kroner) og i hvor lang tid du gerne vil låne pengene (5-30 dage) efter du har valgt beløb og løbetid kan du klikke dig videre på den grønne knap “Lån nu” den sender dig videre til side 2:

anmeldelse af netcredit.dk 2

Her på side 2 af ansøgning skal du oprette din profil hos Netcredit.

Du skal kun udfylde de få felter:

  1. Dit CPR nummer – Personnummer
  2. Din bankkonto og registreringsnummer
  3. Dit mobilnummer
  4. Din emailadresse
  5. Opret et password
  6. Din månedsløn næste måned
  7. Dine udgifter næste måned ( her er tale om ca tal)
  8. Til sidst skal du acceptere deres lånevilkår
  9. Tryk på den grønne “Lån nu” knap og kom videre til side 3 i ansøgningen.

På den 3. og sidste side skal du tjekke at alting stemmer og der ikke er nogen fejl. Herefter skal du blot logge ind med dit Nem Id og sende ansøgningen afsted.

Du får svar inden for kun 15 minutter i hele deres åbningstid og ofte inden for ganske få minutter fra du indsender din låneansøgning.

Sådan er vores erfaringer med at låne penge hos Netcredit

Vi valgte at ansøge et af de hurtige gratis lån hos Netcredit en torsdag formiddag for at se hvordan deres system virker og lige mærke firmaet efter.

Er de virkelig så hurtige og gode som de lover?

Får man virkelig svar inden for 15 min?

Vi startede med at udfylde ansøgningen på deres hjemmeside. Det gik let og hurtigt, under 5 minutter  så var den sendt afsted til godkendelse hos deres medarbejdere.

Der kom svar tilbage efter  6 minutter om at vi var blevet godkendt til et gratis lån på 4000 kroner i 30 dage.

Pengene blev sat til udbetaling med det samme uden nogen problemer overhovedet. Vi indsendte ingen dokumenter eller lønsedler og der blev ikke stillet nogen dumme spørgsmål til lånet eller hvad pengene skulle bruges til.

Det er service med respekt for dit privatliv – lige som det skal være når man er kunde hos et lånefirma i dag.

Vores konklusion er at Netcredit absolut holder hvad de lover og der er styr på sagerne hos dem. Alle deres systemer virkede perfekt og vi blev godkendt til at låne lynhurtigt og uden spørgsmål eller andre irritationer.

Scanbanker kan med ro i sindet anbefale Netcredit næste gang du har brug for et hurtigt og gratis lån uden sikkerhed eller dokumentationskrav. Du får udbetalt pengene i en fart og det hel forgår efter bogen. Deres ansøgnings-formularer er enkelte og hurtige at forstå og udfylde. Der er yderligere god mulighed for support både pr mail og telefon hvis du skulle have nogen spørgsmål. Alle betingelser og vilkår er lige som man forventer og de er ydermere godkendt af Finanstilsynet.

 

Læs flere anmeldeser af lån