Opgrader din gamer pc med et billigt lån nu

Opgrader din gamer pc med et billigt lån nu

Opgrader din gamer pc med et billigt lån nu

Opgrader din gamer pc med et billigt lån nu

Er du en af de mange danskere der elsker computerspil og har en gamer pc? Gaming er kæmpestort i Danmark og de fleste andre vestlige lande. Der er et kæmpe udvalg af spændend espil og mange muligheder for at få en god spiloplevelse uanset hvilken genre af computerspil du foretrækker at bruge tiden på.

Der er noget for enhver smag og et hvert budget. En gamer pc en en ret stor investering og mange tusinde danskere låner penge hvert år til at købe en gamer pc. derudover er der et endnu større antal der finder billig finansiering online til at opgradere deres gamer pc så den kan klare kravene til at spille de nyeste computer spil i højeste opløsning uden noget lag eller andre unoder. Det kræver en ret avanceret og bekostelig gamer pc at kunne spille alle de nye spil i fuld opløsning og med højeste detaljegrad.

Særlig grafikkort, RAM og CPU skal være i top

Det er i særdeleshed computeren grafikkort der skal være i topkvalitet for at trække alle de nye spil uden nogen problemer. Grafikkortet laver alle beregningerne af spillets grafik og sender det videre til skærmen. Det er altså et kritisk punkt i enhver gamer pc. Almindelige computere og især laptop computere har meget ringe grafik ydeevnen og formår ikke at trække nogen af de nye spil på en tilfredsstillende måde for en dedikeret gamer entusiast.

Opgrader din gamer pc med et billigt lån nu

Computerens processor – CPU er endnu en af de kritiske komponenter i en hardcore gamer pc der kan trække alle spillene for fulde gardiner. Der er mange valgmuligheder inden for processorvalg til gaming, især Intels core I7 er foretrukken blandt mange entusiaster og er kendt for stabilitet og fantastisk ydeevne.

Lån penge til en vandkølet processor og få lydløs performance i topklasse. På billedet herover ser du en Corsair vandkøler til processoren i en gamer pc. Der er stor fornuft i at bruge penge på vandkøling af din CPU, især hvis den er under hård belastning og bruges hårdt til tunge og krævende spil.

Dine RAM i computeren er også meget vigtige for at spillene kører som de skal og du får den ønskede oplevelse af den lækre grafik og det hurtige dynamiske interface med de andre spillere verden over.

Opgrader din gamer pc med et billigt lån nu

Kæden er ikke stærkere end det svageste led

Når du skal låne penge til at opgradere din gamer pc eller måske investere i en helt nu computer, skal du huske på at kæden ikke er stærkere end det svageste led. Hvis du for eksempel bruger penge på en rigtig god CPU og en hurtig SSD harddisk, men dit grafikkort er af en ringe kvalitet eller af ældre årgang, vil din gamer pc ikke kunne fungere godt nok til de nyeste spil. Det anbefales derfor af erfarne gamere og elektronikeksperter at låne lidt ekstra penge og investere i kvalitet hele vejen rundt når du skal have en computer til spil.

Overvej støjniveau når du skal have ny computer

Mange tænker ikke over hvor meget maskinen larmer når den kører før den er kommet hjem i stuen. Det kan dog imidlertid blive ret irriterende at computerens blæsere larmer når du sidder og spiller dit yndlingsspil. Det er meget nemmere at få styr på støjen inden du køber delene end det er at skulle ombygge systemet efter du samlet det.  Overvej derfor intelligent køling med store blæsere, der kører langsommere rundt inden du bruger sparepengene på drømmecomputeren.

Se alle de billigste lån til gamer PC HER