Anmeldelse af Danmarks nye lån – NORDICLÅN

Anmeldelse af Danmarks nye lån – NORDICLÅN

Det er en stor begivenhed for rigtig mange danske forbrugere, når der kommer et helt nyt lån på markedet i Danmark. Her på Scanbanker er vi naturligvis klar med en dugfrisk anmeldelse af Danmarks helt nye lån NORDIC LÅN. 

 

 

Der er som bekendt stor konkurrence på markedet for lån og der kommer flere og flere helt nye lån online. Det er en god og spændende udvikling, da det betyder bedre priser og vilkår for kunderne og giver større frihed og mulighed til at vælge lige præcis det lån der passer til dig i dag. Med introduktionen af det helt nye NordicLån den 2. maj 2016 ser vi endnu en gang nyskabelse på lånemarkedet og en unik chance for at skræddersy sit lån præcis til sine behov og sin personlige økonomi.

Det nye Nordiclån har en kendt spiller bag sig

Det helt nye Nordiclån der har ramt det danske marked for forbrugslån og kontantlån er et helt nyt lån, dog med en erfaren og populær koncern bag sig. Det er nemlig L’EASY koncernen der står bag det spændende nye lån og det er deres måde at skabe ny konkurrence og større fordele for de danske forbrugere der mangler penge.

Med introduktionen af deres nye lån sætter de endnu engang  gang i det danske lånemarked og der er virkelig sket ting og sager med både den lave rente og de fordelagtige vilkår for kunderne med. Ved at bringe endnu et helt nyt lån på markedet håber koncernen på at kunne tilbyde endnu flere danskere en mulighed for at optage et billigt lån hos dem og samtidig fastholde flere deres i forvejen tusindvis af kunder.

Du kan låne helt op til 50000 kroner med Nordiclån i dag

Når du ansøger om et Nordiclån  åbner du dørene op til at kunne få udbetalt helt op til 50.000 kroner til lige det du drømmer om i dag. Det er nemlig muligt at låne op til 50000 kroner med det sprit nye lån. Du kan naturligvis også låne et lavere beløb, så hvis du skal låne penge til en ny cykel eller en spændende sommerferie eller måske til en god brugt bil, ja så er der alle muligheder lige her. Du bestemmer selv beløbet og det giver en ekstra frihed når du mangler penge på kontoen.

Meget lav rente med et Nordiclån – Fra 9,90%**

En af de mange nyskabende fordele med det nye Nordiclån er den meget lave rente der er på lånet. Renten starter helt nede fra blot 9,90% hvilket må siges at være i den helt lave ende af skalaen, hvis man sammenligner med resten af markedet. Her er tale om start-rentesatsen og den kan være lidt højere, såfremt du låner over en anden tidsperiode eller et andet beløb end det der er udregnet i eksemplet med den utroligt lave rente.

Indfri lånet når det passer dig hos Nordiclån

Når du får et lån hos Nordiclån, får du samtidig frihed til at afdrage og betale ud som det passer dig. Hvis du for eksempel starter med at låne 10000 kroner i 24 måneder, men så har ekstra penge mellem hænderne efter 12 måneder, kan du kvit og frit udbetale og indfri lånet efter de 12 måneder. Det giver dig absolut kontrol over dit lån og gør det muligt at spare mange penge på renter og andre omkostninger der normalt er forbundet med et langfristet lån på mange måneder. Det giver dig et ekstra råderum i din økonomi, som uden tvivl vil være en fordel for rigtig mange mennesker, med en lidt stram økonomi i ny og næ.

 

Lån uden sikkerhed med Nordiclån

Når du sammenligner og udvælger lån, er der mange ting vi kigger på for at finde det rigtige tilbud. En af de vigtigste ting for mange, er at man ikke skal stille sikkerhed for de penge man låner og dermed have en stor opsparing, høj månedsløn eller fast ejendom som hus eller lejlighed for at blive godkendt. Hos Nordiclån er der ikke krav om sikkerhed og du har altså mulighed for at låne helt op til 50000 kroner som helt almindelig dansker.

Ingen dumme spørgsmål – Brug pengene som du vil

Endnu en god grund til at vælge det nye lån når du har brug for penge er at de ikke stiller nogen som helst dumme spørgsmål om hvad du skal med pengene. I modsætning til banken, så kan du frit bestemme hvad pengene skal bruges til og de stiller ingen nysgerrige spørgsmål til hvad du har brug for penge til. De tilbyder bare et godt lånetilbud uden så meget besvær eller spørgsmål. Det er altså et oplagt sted at ansøge, hvis du gerne vil holde dit privatliv for dig selv. En af grundene til at så mange vælger at låne online fremfor i deres lokale bank, er netop de øgede respekt for privatlivets fred og nu med de lave renter og nemme ansøgninger, er dagene talte for de gammeldags banker.

Nordiclån fordele:

Der er mange fordele ved det nye lån og her er en hurtig oversigt over de vigtigste grunde til du skal vælge Nordiclån i dag:

 

  1. Du kan låne helt op til 50.000 kroner
  2. Du skal IKKE stille sikkerhed for lånet
  3. Lav rente fra blot 9,90%
  4. Brug pengene som du har lyst uden dumme spørgsmål
  5. Betal lånet ud når det passer dig

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.