Kan du ansøge lån på en helligdag?

Erfaringer med Nordiclån

Erfaringer med det nye NORDICLÅN

Et helt nyt lån på det danske marked er en unik og spændende begivenhed for os der beskæftiger os med sammenligning af lån og finansieringer. Vi ser spændt med og anmelder det nye Nordiclån så snart vi havde muligheden. En ekspertvurdering er altid god at have ved hånden inden man sender sin ansøgning afsted til et nyt lån.

Meget populært
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Ingen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10

 

Vores anmeldelse af det nye Nordiclån var bestemt positiv og vi var meget imponerede over lånets mange gode tiltag og de mange muligheder for at skræddersy sit lån efter sin økonomi og situation. Det er dejligt at kunne få et lån der passer perfekt til ens økonomi og at man ikke skal nøjes med et standard produkt, der ikke rigtig passer til ens situation.

Mange fordele ved Nordiclån i forhold til konkurrenterne

Vores ekspertpanel af låneanmeldere var begejstrede for mange aspekter af det nye lån og spåede det til stor popularitet hos de danske forbrugere.

Det var i særdeleshed det store fokus på frihed til selv at vælge og skræddersy sit lån der imponerede vores eksperter og det er en meget positiv udvikling på markedet for forbrugslån, at man i så høj grad selv kan bestemme hvordan og hvorledes man ønsker at ens lån skal se ud.

Fordelene er mange og vores eksperter fremhævede især de følgende ting som fordele ved Nordiclån:

 1. Du kan låne fra 10.000 helt op til 50.000 kroner 
 2. Lav rente fra blot 9,90%*
 3. Utrolig nem og hurtig online-ansøgning fra både mobil, tablet og computer
 4. Ingen dumme spørgsmål om hvad du skal bruge dine penge til
 5. Frihed til at indfri lånet når som helst du ønsker det
 6. Ingen krav om sikkerhed for lånet
 7. Solid kundeservice fra den velkendte L’EASY koncern
 8. Lynhurtig udbetaling – Oftest samme dag!
 9. Godkendelse indenfor blot en time!

Brugerne har meget positive erfaringer med Nordiclån

Her i kølvandet på lanceringen af det nye lån, har vi lavet en rundspørge blandt vores mange brugere der har ansøgt Nordiclån for at høre deres erfaringer med lånet.

Deres respons har udelukkende været positiv og der er stor begejstring at spore blandt brugerne. Det er især den lave rente og de gunstige vilkår der tiltrækker danskerne til det nye lån.

De afdragsfri perioder i samspil med den lynhurtige udbetaling allerede samme sag er noget der kan få folk til at spærre øjnene op og mange meddeler at de fik udbetaling på under en time, ja endda helt ned til 15 minutter i nogen tilfælde.

Disse brugererfaringer med Nordiclån er meget i tråd med hvad vores låneeksperter vurderede og vi er meget spændte på hvad fremtiden vil bringe for det nye lån.

Få krav der skal opfyldes for at blive godkendt til et Nordiclån i dag

Hvis du også ønsker at få et Nordiclån i dag, er der blot få krav du skal opfylde som ansøger for at være godt på vej til at låne helt op til 50.000 kroner allerede i dag.

Kravene for at få et Nordiclån er:

 1. Du skal bo i Danmark
 2. Du skal være fyldt 21 år inden du ansøger
 3. Du skal have fast arbejde
 4. Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

Derudover er det utroligt nemt og hurtigt at få de penge du står og mangler, med det nye spændende Nordiclån i dag. Der er ingen spørgsmål eller trælse rådgivere der vil snage i din privatøkonomi og du kan ansøge direkte fra skærmen alle døgnets 24 timer.

Der er stor fokus på din frihed til at bestemme selv og du kan selv sammensætte alt lige fra hovedstolen til afdragsfri perioder og løbetid.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.