Byg et bjælkeskur i haven med et hurtigt lån

Byg et bjælkeskur i haven med et hurtigt lån

Byg et bjælkeskur i haven med et hurtigt lån

Byg et bjælkeskur i haven med et hurtigt lån og få styr på det hele

Et haveskur er uundværligt hvis man har en have. Det er her man anbringer alle sine haveredskaber når man ikke bruger dem. Det er samtidig plæneklipperens hus og det er lækkert at have et sted hvor man kan gemme det hele lidt af vejen.

Haven skal være et sted hvor man hygger sig og der er dejligt at være. Derfor skal det ikke ligne en losseplads med river, skovle og plæneklippere ud over det hele. Det er her at et lækkert og funktionelt haveskur kommer til sin ret. Det er en dekorativ opbevaringsplads til alle vores ting, der ellers ikke ligefrem pynter i haven. Det giver samtidig orden i sagerne og ro i sindet. Hvis det roder i skuret, roder det i hovedet, som man siger.

Bjælkeskuret er det nye i haven

Tusindvis af danskere låner penge til deres hus og have hver eneste måned og i den senere tid er trenden begyndt at gå imod et af de lækre snedker bjælkeskure. Det er en lidt dyrere løsning end de billige færdigbyggede haveskure der kan købes i byggemarkederne. Det er dog også en langt pænere løsning og et bjælkeskur er en aktiv del af havens indretning såvel som det er en praktisk del af havens udstyr. Der slåes altså to fluer med et smæk her og det er netop derfor så mange i den senere tid har valgt at låne penge til et bjælkeskur. Der er trends i haven der skifter konstant, det fine snedkerbyggede skur på billedet er dog en tidsløs klassiker, der i mange år har været in, hos dem med lidt ekstra penge på kontoen. Nu  an alle og enhver få et gratis lån online og det har muliggjort at mange flere danskere kan få indrettet haven med et smukt bjælkeskur i den rigtige håndlavede stil.

Mange valgmuligheder til forskellige budgetter

Der er flere forskellige måder du kan købe et bjælkesur til haven på. Den lækreste løsning, som også koster flest penge, er at få det håndlavet af en lokal snedker og opstillet af en tømrer. Så kan du få det designet præcis som du ønsker. Denne dyre løsning giver dig en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på designet og udførelsen af skuret.

Hvis dit budget er lidt mindre i dag, kan du købe et af de mange flotte fabriks-lavede skure og selv sætte det op i haven. Det er en god økonomisk løsning og der er et kæmpe udvalg hvis du sammenligner priser og tilbud online inden du køber det du er faldet for.

Den tredje løsning er til de handy, du kan bygge et bjælkeskur selv helt fra bunden. Der kan du nøjes med at låne et par tusinde kroner og derefter gå i gang hjemme i haven eller i dit værksted. Det kræver at du har hænderne skruet rigtigt på og ved hvad du laver. det kræver desuden en del værktøj, som i sig selv kan løbe op i en del penge. Derfor bør du overveje det grunigt inden du kaster dig over et omfattende gør det selv projekt, fremfor at investere i en fagmand.

Se alle lån til hus og have her