Lån penge som lærling

Lån penge som lærling hurtigt og nemt

Lån penge som lærling

Lån penge som lærling hurtigt og nemt på nettet

Hvis du er i lære i Danmark er du sikkert i pengemangel nogen gange. Man tjener ikke store penge som lærling og derfor kan det til tider være nødvendigt med nogen hurtige penge. Det er meget almindeligt blandt lærlinge og studerende at man låner penge nogen gange i løbet af sit uddannelseforløb. Man kan som almindelig studerende vælge at få SU-lån som et supplement til sin almindelige Su indtægt.

Som lærling får man derimod lærlingeløn, da man arbejder hos en mester i meget af tiden. På nogen uddannelsesteder får man Su i sine læse perioder, hvor man er på skolen og så lærlingeløn når man er ude i virksomheden og arbejde som lærling. Den løn du har udbetalt som lærling er højere end SU og det skyldes at du arbejder for firmaet imens du får din uddannelse. Du skaber som en dygtig læring værdi i firmaet og det bliver man belønnet for med sin løn.

Lærlingeløn er dog stadigvæk et ret lavt beløb i de fleste tilfælde. Hvis du har mange udgifter hver måned, kan du sagtens komme til at mangle penge som lærling. Hvis du har en bil, som mange der står i lære har, er der en ekstra udgift der, forbundet med dit arbejde.

Du kan få dækket noget af din kørsel med kørepenge eller kørselsfradrag hos SKAT. De mange faste udgifter ved at have en bil skal du dog selv betale. Det kan tit presse lidt på økonomien hos mange der endnu får SU eller en lærlingeløn udbetalt. Det får tit unge i lære og praktikophold til at låne lidt hurtige penge på nettet, så der er penge nok til resten af måneden, eller den uventede regning der kom ind af døren.

Almindeligt at låne som lærling i dag

De ofte mange udgifter du kan have som ung lærling i Danmark, gør det meget almindeligt og naturligt for de fleste at låne penge på nettet når der er lidt ekstra udgifter der skal betales. Hvis der skal betales forsikring og grøn afgift på bilen, har mange lærlinge brug for et lynlån til at komme på ret køl igen.  Når sæsonen skifter kan der også være en udgift til enten vinter eller sommerdæk der skal på bilen.

Det er blevet meget almindeligt for de danske lærlinge at låne nogen penge på nettet fremfor at skulle ned i banken og spørge om lov. Da du har en ret lav bruttoindtægt når du står i lære, vil du alligevel ofte opleve at få et nej i banken. Det gider de unge ikke idag, da der er kommet så mange alternativer man kan bruge fremfor den gamle bank. De klassiske fysiske banker har også rigtig mange krav til dig, hvis du skal have lov at låne hos dem overhovedet.

En bank vil som oftest kræve at du kan stille sikkerhed for de lånte penge. Det er svært at stille sikkerhed når man står i lære, da man sjældent ejer et hus eller en dyr bil der kan stilles som sikkerhed (kaution) for banklånet.

Udover sikkerhed har banken ofte et krav til dit minimums rådighedsbeløb, altså hvor mange penge du har tilovers efter alle dine faste udgifter er betalt hver måned. Med en indtægt som SU eller lærlingeløn vil det ofte været et for lavt beløb du har til rådighed efter husleje, forsikringer, vand, varme og elektricitet. Det betyder at det kan være svært for dig at blive godkendt til et banklån mens du er i lære.

Almindeligt at låne som lærling

Internettet er lærlingenes favoritsted at låne penge

Når banken stiller så mange krav og betingelser, som er svære at leve op til, begynder man at lede efter alternativer til banken. Det er for langt de fleste lærlinge internettet og det store udvalg online der hjælper dem med at få nogen hurtige penge, når der er lavvande i sparebøssen og på kontoen. Det er rigtigt nemt at klare det hele på nettet og der er efterhånden et kæmpe udvalg af lån som du kan blive godkendt til, så længe du bare er fyldt 18 år inden du ansøger om det.  Det er et krav hos alle udbydere af lån at du er fyldt mindst 18 inden du kan blive godkendt.

Ingen dumme spørgsmål

Blandt de mange ting der trækker de unge imod nettet når de har brug for penge  er at de her ikke skal svare på en masse spørgsmål, som henne i banken eller ved familie og venner. Der er ikke mange unge der har lyst til at skulle svare på en masse spørgsmål om penge og økonomi for at få et lån. Derfor er der godt gang i de forskellige steder online, hvor der ikke stilles spørgsmål eller urimelige krav for at blive lånekunde.

Ingen krav om dokumentation på nettet

Der skal i mange tilfælde heller ikke sendes en masse lønsedler og oversigter ind til lånefirmaet, når du vælger nettet i stedet for at skulle stå skoleret i din lokale bankfilial. Det gør det en hel del hurtigere og nemmere at få styr på sine pengesager i en fart. De gamle dage hvor man ventede i lang tid på at banken skulle vende tilbage er for længst forbi og erstattet af onlinelån med lynhurtig godkendelse og udbetaling, uden alt papirnusseriet.

Godkendelse med det samme online

Hastighed er vigtigt når man har en travl hverdag med læreplads, fritidinteresser og måske en kæreste også. Der er altså ikke tid i kalenderen til at vente på langsomme svar og eventuelle afslag i banken. På de fleste lynlån og kontantlån til lærlinge du kan finde på nettet er der godkendelse med det samme og i nogen tilfælde udbetaling direkte til din konto efter blot 15 minutter. Det er det de unge vil have og er en af grundene til den store stigning i antallet af unge der finder deres penge på internettet over de seneste år.

Flere lånetilbud til lærlinge end nogensinde før på nettet

I takt med den store popularitet blandt unge, studerende og lærlinge er der kommet flere og flere tilbud på nettet. Det er en naturlig udvikling at der kommer flere og flere udbydere på banen, i takt med at der er stadig flere og flere der har brug for lidt ekstra penge på deres bankkonto engang i mellem. Det er imidlertid en rigtigt god nyhed for dig som studerende, at der er kommet flere tilbud. Det betyder at der er konkurrence om dig som kunde, og det er rigtig positivt. Det vil nemlig sige at priserne bliver presset i bund og at servicen samtidig stiger når selskaberne skal være mest tiltalende for dig som kommende kunde.

Ferratum  tilbyder dig for eksempel at ud kan få udbetalt pengene allerede i dag, på under 45 minutter, samtidig med at du først skal afdrage fra næste måned. det kan være en stor hjælp hvis du mangler penge og er et godt eksempel på den positive udvikling skærpet konkurrence har på et frit marked. De samme ting gælder online som i den virkelige verden og det er altid godt at der er flere om buddet når man skal købe eller låne noget.

Se oversigten over alle lån til lærlinge HER