Få fart på computeren med et lynlån til RAM

Få fart på computeren med et lynlån til RAM

Få fart på computeren med et lynlån til RAM

Mangler du hurtige penge til af opgradere din computer?

En hurtig og stabil computer er et absolut must for os alle sammen. I takt med at din computer ældes bliver den langsommere. I nogen tilfælde kan du få mere fart på maskinen ved at formatere harddisken og geninstallere windows. Tit  skyldes det dog også at der er kommet skrappere krav til maskinens ydeevne og at den mangler ressourcer for at være hurtig og frisk, som da du købte den.  Der er mange måder at opgradere sin computer på og det afhænger af mange ting, hvilken måde du skal opgradere på.

Ram er det første sted

Som regel er det maskinens hukommelse, også kendt som ram – random access memory. Det er en afgørende faktor for computerens hastighed at der er nok ram tilgængeligt for styresystemet. Tit er en opgradering fra f.eks 4 til 8 gb ram den billigste og bedste opgradering du kan investere dine penge i. Hvis du  låner penge til nye ram kan du være heldig og få en næsten ny pc, målt på hastighed, for meget små penge. Det kan derfor godt anbefales at få et lynlån til ram og forbedre oplevelsen og ydelsen gevaldigt.

Ram er især vigtige ved spil og grafik

Hvis du spiller på din computer og bruger den som gamer-pc er det især vigtigt at der er masser af ram i maskinen. Når du spiller de nye spil på computeren stiller den flotte grafik og den høje opløsning store krav til det indbyggede hardware i maskinen. Her er det især mængden af hurtige ram og ydelse på grafikkortet og cpu’en derafgør om spillet bare kører derud af eller om det hakker og fryser midt i spillet. Du kan sikkert få meget ekstra performance ud af din pc hvis du sætter nogen ekstra ram i. Hvis du har forstand på det, kan du  nemt selv, både låne penge, købe på nettet og installere dine nye ram i maskinen når de kommer med posten. Har du en bærbar computer kan det være mere omstændigt at installere ekstra ram og du bør henvende dig til en fagmand i tvivlstilfælde. Du kan komme til at lave stor skade på din bærbare computer hvis du ikke har forstand på det og bare prøver dig frem med at skille den ad.

Se alle lån til elektronik HER