Oplev Louvre med et billigt rejselån

Oplev Louvre med et billigt rejselån

Opleve Louvre med et billigt rejselån

Oplev Louvre med et billigt rejselån og se mesterværkerne

Louvre det meste fantastiske kæmpe museum i Paris. Paris byder på mange fantastiske oplevelser for de rejselystne danskere der er vilde med kunst, kultur og arkitektur. Der er utallige mesterværker udstillet på Louvre og intet sted i verden kan du opleve så meget kunst og kultur på et sted.

Museet ligger i et stort gammel fransk slot der er bygget i 1190 af den franske kong Filip. Det blev opført for at beskytte Paris mod angreb af tyske styrker fra nord. Siden hen er slottet Louvre blevet omdannet til det nu verdenskendte kunstmuseum. Udover det fantastiske bygningsværk der udgør selve slottet er der fyldt med historiens største mesterværker. Mona Lisa, verdens mest berømte maleri, befinder sig inden for murene på Louvre.

Se Da Vinci med en kulturrejse til Paris

Udover Mona Lisa, er det især Da Vinci’s kunst og opfindelser der får danskerne til at lede efter billige rejselån på nettet for at komme til museet. Der er chance for et unikt indblik i vores civilisations historie og den udvikling der har foregået over de seneste århundreder. En investering i en kulturrejse til Frankrigs hovedstad er penge givet godt ud. Du får hele oplevelsen af det fantastiske museum og samtidig en tur til en af verdens største storbyer – Paris.

Når du har fundet det rigtige rejselån til turen, skal du finde ud af hvilken slags tur du vil på:

  1. En grupperejse til Paris – ofte en billigere løsning
  2. En rejse til Paris for kun jer selv – lidt dyrere men så er man helt fri til at gøre som man lyster.

Der er mange der finder glæde i en grupperejse, der er penge at spare, og ofte er der arrangeret de ting man skal se om en guide tilknyttet til gruppen. Det er en meget afslappet rejseform og samtidig sparer du ofte lidt penge i samme omgang.

Hvis i vil rejse alene, skal i selv arrangere alting og finde hotel og seværdigheder. Det kræver ofte et lidt større rejselån, da der ikke er rabatter som ved en grupperejse. Til gengæld har i fuld frihed og råderum til at se hvad i vil og når i vil.

Hvilken type kulturrejse til Paris i skal vælge afhænger af om i er til den ene eller den anden rejsemåde. Der er fordele og ulemper ved begge dele og der kan argumenteres i begge retninger. I sidste ende er det kun dig og dem du rejser med der ved hvad der er rigtigt for jer.

Se alle rejselån lige HER