Ferratum – Danmarks hurtigste lån

Leder du efter et hurtigt lån med gode priser og lyn-udbetaling?

Så er Ferratum lån og kredit lige det du leder efter i dag. Det kendte lånefirma er kendt for deres lynhurtige udbetalinger af lån eller kassekreditter, du vælger selv hvad der passer dig bedst.

De er blevet meget kendte for at du bliver godkendt til lån og får det udbetalt på så lidt som 15 minutter. Det er altså 15 minutter fra du er godkendt til pengene står på din Nem konto i banken og du kan bruge dem lige som du har lyst. Her er ingen dumme spørgsmål eller lignende og du skal heller ikke stille sikkerhed for de lånte penge.

Ferratum har både kassekredit og mikrolån

Hvis du mangler penge lige nu og her, har Ferratum to forskellige finansielle produkter de kan tilbyde dig.

 1. Det første produkt er deres velkendte Mikrolån –  Her kan du låne op til  6000 kroner på dit glatte ansigt, ved at ansøge online og du kan få pengene i hånden allerede efter 45 minutter. Det er uden tvivl Danmarks hurtigste lån!
 • Enkelt og hurtigt lån 30 – 45 dage
 • Lån fra 500 op til 6.000 kr uden sikkerhed i dag
 • Modtag pengene inden for blot 45 minutter
 • NemID for sikker og hurtig godkendelse

De er meget få krav for at blive godkendt hos Ferratum Mikrolån og du skal blot kunne opfylde følgende:

 • Aldersgrænse min. 23
 • Skal være bosat i Danmark
 • Ingen lån til personer der er registreret i RKI eller Debitor Registeret

Hvis du kan opfylde de få ovenstående krav, er du klar til at ansøge om et Mikrolån hos Ferratum allerede nu.

Du betaler Mikrolånet tilbage med små afdrag hver måned, fremfor mange andre steder hvor det er hele det lånte beløb der skal tilbagebetales på en gang. Det giver god fleksibilitet og mere luft i økonomien.

Du kan ansøge alle Ferratums produkter direkte fra skærmen på din mobil og det er super let. En gennemsnitslig ansøgning tager under 2 minutter og de fleste har pengene i hånden indenfor 45 minutter og ofte meget hurtigere!

Ferratum kassekredit – Lynhurtigt kredit til det du lige mangler

Udover deres velkendte Mikrolån er Ferratum også kendte for at tilbyde Danmarks hurtigste kassekredit løsning til privatpersoner.

 1. Få en kassekredit hos Ferratum på 2 minutter
 2. Opret en kredit på 1000 og op til 15.000 kroner
 3. Betal kun når du bruger den – Den er gratis at have
 4. Små månedlige afdrag sikrer luft i økonomien
 5. Ingen krav om sikkerhed når du opretter kredit hos Ferratum

En kredit ved Ferratum er ligesom en almindelig kassekredit som du kender det. Den er gratis at have når du ikke bruger den og du betaler altså kun renter og omkostninger når du bruger af pengene på din kredit. Det sikrer dig altid at have mulighed for at kunne bruge penge når du har brug for det – 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Renten er lavere end ved et almindeligt lån og det er den mest fleksible løsning på markedet for folk der mangler lidt ekstra penge til en lav rente og på meget fleksible vilkår.

Ansøg i dag og have pengene på kontoen om under 45 minutter!