Tag et hurtigt lån til en blæser

Tag et hurtigt lån til en blæser

Tag et hurtigt lån til en blæser

Tag et hurtigt lån til en blæser og køl af i sommervarmen

Smelter du også i varmen og drømmer om en sval brise til at køle dig ned? Så er det måske en ide for dig at købe en køleblæser eller en ventilator til at blæse kølig luft i din retning.

Hvis du er en af de mange tusindvis af danskere der sidder og læser til eksamen her i varmen, kan en god blæser eller et airconditionanlæg være det der gør hele forskellen på om det går godt eller skidt.

Forskere har bevist hvordan ens evne til at tænke og koncentrere sig falder drastisk i takt med at temperaturen stiger. Du vil altså få mere ud af din læsning hvis du sidder køligt og tempereret, fremfor sveddryppende og indelukket i et kogende lokale.

Et lån til aircondition er det bedste

En køleblæser eller ventilator er en god start på at blive kølet af og øge sin produktivitet her i varmen. De er dog begrænsede af at de ikke kan nedkøle luften, men blot cirkulere den i rummet. Det har en kølende effekt, men det er ikke det samme som en airconditon-enhed, der rent faktisk kan nedkøle luften som et køleskab eller klimaanlægget i din bil f.eks kan.

Med et airconditionanlæg kan du selv bestemme temperaturen og holde hovedet koldt, uanset hvor varmt det er udenfor, hvorimod en blæser kan cirkulere luften, men ikke skabe kulde.

Det ypperste anlæg du kan låne penge til er et klimaanlæg. Her er der tale om et fuldautomatisk anlæg, hvor du blot indtaster den ønskede temperatur og så kører anlægget selv resten af showet derfra. Det er den mest komplette og behagelige løsning og også den dyreste. Med et lån på 10.000 kroner kan du komme langt i jagten på et klimaanlæg til dig hus eller lejlighed og det et uden tvivl pengene værd på de hede sommer dage og især nætter.