Isoler dit hus med et billigt lån og spar mange penge på varmen

Isoler dit hus med et billigt lån og spar mange penge på varmen

Isoler dit hus med et billigt lån og spar mange penge på varmen

Isoler dit hus med et billigt lån og spar mange penge på varmen

En af de helt store udgifter som husejer er udgiften til opvarming af huset. Det er en stor post på de flestes budget og det er et sted hvor det for mange mennesker kan være en rigtig god investering at bruge nogen penge. Med en tidsvarende moderne isolering a huset kan du spare et stort beløb hvert år på varmeregningen og det kan give dig mange flere penge til andre ting du gerne vil.

Der er flere steder hvor du kan forbedre isoleringen af dit hus og hvor det lige præcis er på dit hus kræver som regel en fagmands vurdering. Med et varme og enrgitjek af dit hus kan du få overblik over hvor der er særligt udsatte punkter der skal ordnes på netop dit hus. En fagmand kan med en thermoscanner  se hvor varmen i dit hus siver ud og derefter råde dig til de nødvendige forbedringer af isoleringen på dit hus. Et lån til isolering og efterisolering af dit hus, kan vise sig at spare dig for mange tusinde kroner i varmeudgifter hvert eneste år. Den store besparelse holdt op imod den enkeltstående udgift til at få det lavet  gør det til en rigtig fornuftig investering på dit hus.

Dit hus stiger i værdi ved at være bedre isoleret

Udover de mange penge du kan spare på dine årlige udgifter til at opvarme huset vil en investering i bedre isolering yderligere medføre en forøgelse af dit hus’s værdi og dermed din samlede økonomiske formåen. Det vil samtidig også gøre dit hus mere attraktivt for potentielle købere, da energiudgifter er noget man vægter enormt højt i dagens Danmark. Det er ofte de faste udgifter der æder folks økonomi op og med et velisoleret hus i en høj energiklasse.

En stigning af værdien på dit hus øger samtidig den friværdi huset har og dermed de penge du har mulighed for at låne i huset. Der er altså rigtig mange ting der taler for at få opdateret isoleringen og få bugt med de høje udgifter til opvarmningen derhjemme.

Isoler dit hus med et billigt lån og spar mange penge på varmen

Start med et eftersyn af husets isolering

Det første skridt på vejen mod bedre isolering og en årlig besparelse er at lave en aftale med en fagmand med ekspertise i isolering og varmetab i almindelige huse eller lejligheder. Han vil med et besøg kunne guide dig til hvor det bedst kan svare sig at låne penge til at optimere isoleringen. Han vil kunne scanne dit hus og se alle de steder der er utætheder eller deciderede huller i husets isoleringmaterialer. Man kan blive overrasket over hvor varmen slipper ud når man ser en thermoscanning af sit hus. Fagmanden vil kunne give dig et overslag på prisen af en isoleringsløsning til dit hus og i kan sammen lave en handlingsplan i etaper så din økonomi kan følge med samtidig.

 

Se alle lån til isolering og reparation af hus