Køb en caferacer motorcykel med et gratis lån

Køb en cafe racer motorcykel med et gratis lån og vær klar til sommer

Køb en caferacer motorcykel med et gratis lån

Køb en cafe racer motorcykel med et gratis lån og vær klar til sommer

Sommer og motorcykler går hånd i hånd i Danmark. Friheden på to hjul og følelsen af den friske sommerbrise  er en stor drøm for rigtig mange danskere. Det er en oplagt måde at nyde sommerens lys og varme på og samtidig få et afbræk fra hverdagen og rutinerne.

En caferacer er det hotteste inden for motorcykler nu og trenden breder sig hastigt blandt MC folket. En caferacer er en ombygget ældre motorcykel. Den er bygget om i den sprøde cafe racer stil og selv en normalt ret kedelig model, kan blive super flot og vende hoveder på gaden.

Køb en færdig cafe racer eller byg din egen

Alt afhængig af hvad du er for en type og hvad dit budget er kan du enten købe en færdigbygget caferacer på nettet eller låne penge til at bygge din helt egen cafe racer op fra bunden. Hvis du er en handy type og godt kan li at skrue i mekanik og designe ting helt selv, er det et spændende projekt at bygge sin egen op. Du starter med at lægge et budget for hvor mange penge du vil låne eller bruge til projektet inden du går i gang.

Når du har styr på budgettet skal du beslutte dig for hvilken model der skal være “donercyklen” til projektet. Der er mange forskellige du kan vælge imellem. Alt fra en gammel engelsk Triumph til en af de mange japanske modeller fra Honda og Yamaha med flere.  Der er mange steder på nettet hvor du kan finde inspiration og sammenligne de forskellige modeller med hinanden.

Efter du har valgt modellen du vil anvende, skal du have købt motorcyklen inden du kan gøre andet. Når motorcyklen er købt kan du begynde at finde de rigtige dele til ombygningen på nettet og til diverse stumpemarkeder landet over.

Hvis du ikke er gør det selv typen, vil det nok være bedre for dig at låne pengene til bare at købe en der er køre klar. Med en såkaldt turn-key cafe racer skal du kun tænke på at nyde solen og lyden fra maskinen der arbejder.

Det smarte look følger automatisk med uanset m du investerer i en der er færdig og køreklar, eller du vælger at bygge den op fra bunden selv. Nyd sommeren på en cafe racer og nyd de beundrende blikke når du kommer trillende forbi fortovs-cafeerne i indre by.

 

Se alle lån til motorcykler her