Kan jeg låne penge uden sikkerhed som arbejdsløs?

Kan jeg låne penge uden sikkerhed som arbejdsløs?

Få det rigtige lån som arbejdsløs og spar penge

Kan jeg låne penge uden sikkerhed som arbejdsløs?

Et af de mange typiske spørgsmål om lån og penge går på muligheden for at kunne låne penge uden sikkerhed i forskellige situationer og omstændigheder.

At kunne optage et lån uden sikkerhed, er en vigtig faktor for rigtig mange danskere, da det betyder at du ikke SKAL have et hus eller en ejerlejlighed som du kan stille i kaution for lånet.

Hvis man er ung eller arbejdsløs kan det være altafgørende for en muligheder for at kunne låne, at der er tale om lån uden krav om sikkerhed eller kaution.

Alternativet kan være at have en medansøger eller få et familiemedlem, eller en god ven til at stå som kautionist. De fleste vil dog nok foretrække at holde deres privatøkonomi for dem selv og ikke indblande andre i deres pengesager.

Hvor finder jeg lån uden sikkerhed på nettet?

Uanset om du er ung studerende, arbejdsløs eller i beskæftigelse kan du finde alle de danske lån uden sikkerhed i vores store låneoversigt

Det er ingen hindring at du er arbejdsløs eller ledig hvis du gerne vil låne penge uden at skulle stille sikkerhed. Om din indtægt er dagpenge, sygedagpenge eller kontanthjælp, så kan du låne uden sikkerhed hos udbyderne her på siden og der bliver ikke stillet nogen dumme spørgsmål eller snaget i dit privatliv hos de udvalgte firmaer på scanbankers oversigt.

Det er din sikkerhed for at finde det rigtige tilbud til dig og din økonomi og du slipper for at skulle spilde din tid på at udfylde ansøgningskemaer der ikke er nødvendige eller bliver afvist på grund af manglende fast ejendom eller bil.

Kan jeg låne alle steder som arbejdsløs?

Du kan som udgangspunkt låne penge langt de fleste steder selv om du går arbejdsløs for tiden. Enkelte firmaer har et krav om fast arbejde for at blive godkendt, men mange steder har blot krav om en fast indtægt.

Det betyder altså at du nemt kan blive godkendt med enten dagpenge eller kontanthjælp, da de begge tæller som fast indkomst og til lige med er en meget sikker form for indtægt, da du ikke lige kan miste de fra en dag til en anden som man kan med et almindeligt job.

Så svaret er et stort næsten og der er flere steder der siger ja end nej. De fleste der kræver fast arbejde er meget store lån på rigtig mange penge og med relativt høje afbetalinger og udgifter hver måned som kræver en solid lønindkomst for at kunne afdrage rettidigt hver måned.