Lån til en campingferie i Tyskland

Lån til en campingferie i Tyskland

Lån til en campingferie i Tyskland

Lån til en campingferie i Tyskland

Danskerne elsker at tage på camping. Vi camperer flittigt i det danske landskab, i klitterne, ved søerne og i dejlige skovområder. En tur syd for grænsen er vi heller ikke bange for at begive os ud på og mange tusinde danske campister drager sydpå hver eneste sommer.

Hvor turen går hen er smag og behag. Nogen foretrækker at køre til Italien, andre Kroatien og mange vælger Grækenland der er en dansker favorit.

Tyskland er dog den suveræne topscorer på listen over hvor de danske campister kører hen med feriehjemmet på trækkrogen. Der er skønt i Tyskland og varmen kommer i takt med at vi kører længere og længere syd på Autobahnen.

Sydtyskland er klimamæssigt mere ller mindre det samme som Nordfrankrig og det tiltaler de danske campister. Turen er overskuelig og motorvejsnettet i Tyskland er suverænt og altid farbart i god hastighed.

Der er rent og pænt på tyske campingpladser

En af grundene til at de danske campister elsker at tage til Tyskland er, udover den korte køretur, at der altid er styr på tingene og pænt og rent alle steder. Tyskerne sætter stor pris på orden og reddelighed og det afspejles i deres campingpladser og samfund generelt.

Prisniveauet i Tyskland er lavere end herhjemme og med et hurtigt ferielån, er turen nemt finansieret og i kan drage afsted mod sol, varme og mad fra grillen.

Mange vælger yderligere at handle godt ind af alt fra cigaretter og spiritus til mad og elektronik i de mange grænsebutikker på vejen hjem mod Danmark.

En campingferie i Tyskland byder altså på mange gode ting og ikke mindst et dejligt venligt folkefærd der er meget glade for de danske turister og går en ekstra længde for at sikre os et godt og hyggeligt ophold i det tyske.