Anmeldelse af Turbolån – Helt nyt lån

 Anmeldelse af Turbolån – Helt nyt lån

Der kommer nye spændende lån på markdet i Danmark i højere grad end nogensinde før.

Det sidste nye lån der er kommet frem er Turbolån – Vejen til hurtige penge

  1. Vælg alder, beløb og løbetid på dit nye lån.
  2. Sammenlign de lån der kommer frem
  3. Ansøg gratis og uforpligtende de lån der passer dig bedst

Sorter efter:

  • Mest populær
  • Rente
Lånebeløb 0
Alder 0
Løbetid 0

Lav rente fra 9,90%
L’easy Kontantlån

L’easy Kontantlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Få svar straksLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.7/10
Få et gratis Lånebevis
D|E|R Privatlån Plus

D|E|R Privatlån Plus

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9/10
Lån 150.000 hurtigt!
Føniks Privatlån

Føniks Privatlån

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Lav renteLynhurtig svartidNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10
Ofte valgt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårIngen skjulte gebyrerNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10
Favorit 2023!
Lendo

Lendo

20.000 - 1.000.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

1,25 - 24,99%

Rente/år

BrugerfavoritPrivatlånSamlelån

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,26-24,99 %. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10
Kautionistlån
Cashper

Cashper

3.000 - 20.000 kr.

Lånebeløb

6 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

22,44 - 22,44%

Rente/år

Få svar straksKautionistlånLån fra 18 år!

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende8.9/10
Forbrugerfavorit
L’EASY Minilån

L’EASY Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

BrugerfavoritFå svar med det samme

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
17 tilbud i dag!
LendMe

LendMe

10.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

23 år

Min. alder

3,60 - 20,95%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNem Id

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,02 - 21,69%. Etb. omk. 7.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 337.751 - 500.000 kr. Løbetid 1-15 år. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Meget populært
Nordiclån

Nordiclån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Ingen krav om sikkerhedLav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10
Nyt lån i DK
Digifinans

Digifinans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Nem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Nyt Lån 2023!
Arcadia Finans

Arcadia Finans

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

9,95 - 18,95%

Rente/år

Få svar straksNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.1/10
Få flere tilbud!
Bankbasen

Bankbasen

25.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

3,55 - 19,95%

Rente/år

Nem IdNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid 10 år. Månedlige ydelse: 1.086-1.856 kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95%. ÅOP: 4,57-20,6%. Samlede kreditomk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebet.: 119.165-222.738 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 29-34 kr. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10
Godt til store lån!
GoLoan

GoLoan

40.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

3,55 - 21,93%

Rente/år

BrugerfavoritLån op til 500.000 krNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 over 120 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: 832,62 - 1.288,07 kr. Debitorrente: 3,55 - 14,92% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 4,69 - 16,01%. Samlet tilbagebetaling: 99.914 - 154.568 kr. Samlede kreditomk.: 19.914 - 74.568 kr. Stiftelsesomk: 1.200 kr. mdl. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.6/10
Nyt Lån 2023!
Lånio

Lånio

5.000 - 500.000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Tilbagebetaling

18 år

Min. alder

7,30 - 7,30%

Rente/år

Få svar straksLån fra 18 år!

Partnerfirma - Annoncering
Lånio indhenter tilbud fra flere banker! Låneeksempel: Lån på 50.000 kr. Mdl. ydelse 1.052 kr. med fast debitorrente på 10%. ÅOP: før skat på 10%. Samlede omkostninger. 13.107 kr. Tilbagebetaling i alt: 63.107 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.3/10
Ny lav rente!
Ferratum Bank

Ferratum Bank

1.500 - 50.000 kr.

Lånebeløb

9 - 99 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

22,51 - 22,51%

Rente/år

Få svar straksFast lav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Max. ÅOP 24,99% – Beløb: 10.000 kr. / Låneperiode: 1 år / Debitorrente: 22,51% / ÅOP: 24,99% / Mdl. ydelse: 934,96 kr. / Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. / Samlet tilbagebetalingsbeløb: 11.219,47 kr. 14 dages fortrydelsesret

Fremragende9.4/10

Det er et sprit nyt lån til de danske forbrugere, hvor fokus i højeste grad er på hastigheden og nemheden – deraf navnet 🙂

Det udbydes udelukkende online til de danske forbrugere og du får svar på din online-ansøgning straks og udbetaling til din konto med det samme!

Fordele ved Turbolån

  1. Svar på ansøgning med det samme
  2. Udbetaling af lånet straks
  3. Mulighed for forlængelse af låneperioden
  4. Ingen karantæneperiode – lån igen straks du har tilbagebetalt
  5. Ingen krav om sikkerhed for lånet

Krav for at blive godkendt til et Turbolån i dag:

Du skal være fyldt 20 år inden du sender en ansøgning!

    1. Du må ikke stå registreret som dårlig betaler i skyldner-registre; såsom Experian (RKI) eller DebitorRegistret.
    2. Du er dansk statsborger
    3. Du har en dansk folkeregisteradresse
    4. Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
    5. Du har et aktivt Nem-ID
    6. Du har en aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer
    7. Du har en dansk bank-konto som vi kan udbetale lånet direkte til.

      Hvis du opfylder disse få betingelser, er du rigtig godt på vej til at kunne låne penge hos TurboLån.

Hvor meget kan jeg låne hos Turbolån:

turbolån anmeldelse

Det er altså med andre ord ret nemt og hurtigt at låne op til 10000 kroner hos Turbolån uden dumme spørgsmål eller krav om fast ejendom eller kautionister med mere.

Du starter med et mindre lån, og når du afdraget og tilbagebetalt det efter aftale, lukkes der op for at du kan låne flere og flere penge. Det skyldes at firmaet gerne lige vil se deres nye kunder an, inden de udlåner store beløb, hvilket må siges at være meget forståeligt. Hvis du overholder alle aftaler og frister, har du til gengæld grønt lys til at låne helt op til 10000 kroner hos Turbolån, uden nogen spørgsmål eller noget som helst besvær.