Lån penge fra mobilen

Lån penge fra mobilen

Lån penge fra mobilen

Lån penge fra mobilen med et mobillån i dag

Det er blevet mere og mere almindeligt at ordne sine ting fra sin mobil fremfor sin computer i de seneste år. Antallet af danskere der ejer en smartphone er eksploderet og mange har nærmest skiftet computeren ud til fordel for en smart og lækker mobiltelefon.

Vi ordner i højere og højere grad vores mange gøremål online med mobilen og ting som at gå på netbanken og bestille tid ved lægen er næsten udenlukkende klaret fra skærmen på mobilen.

Mobillån – hurtige og billige lån der kan søges via mobilen er skudt op i antal i takt med den store overgang til mobilen blandt danskerne. I gamle dage kaldte man mobillån for SMS-lån da de første lånetyper der kunne klares fra en gammeldags mobiltelefon fungerede via sms. Man sendte simpelthen en besked til udbyderen i form af en sms og fik så svar tilbage på den samme måde.

SMS-lån er helt erstattet af mobillån med hurtigere udbetaling

Som følge af udviklingen af de rigtige smartphones med 4G internet og muligheden for at godkende og ansøge lån med nem Id systemet via mobiltelefonen, er de gamle SMS lån helt og aldeles blevet udskiftet med de nye Mobillån.

Det er stadigvæk enkle, billige og hurtige lån der kan ansøges af alle over 18 år via deres mobiltelefon. Nu foregår det bare over en sikker og krypteret internetforbindelse og sikkerheden er i top med Nem Id log-in og direkte udbetaling til din Nem Konto.

Du kan derfor også få pengene udbetalt straks med de nye mobillån uden nogen ventetid. Flere steder tilbyder godkendelse og udbetaling på så kort tid som 15 minutter.

Hastigheden og sikkerheden er altså helt og aldeles i top, når du ansøger et mobillån fra telefonen. Uanset om du sidder i Kongens Have eller i din sofa derhjemme, kan du få et billigt mobillån på få minutter fra skærmen på din mobil. Alt er som ved computeren, du kan bare klare det i ro og mag hvor end du er og på et tidspunkt der passer dig!