Start din egen webshop med et godt lån på nettet

Start din egen webshop med et godt lån på nettet

Start din egen webshop med et godt lån på nettet

Drømmer du om at starte din egen butik på nettet – en webshop?

Der er ingen tvivl om at fremtiden for handel ligger online på internettet og der er uendelige muligheder for at starte ud som selvstændig erhvervsdrivende på internettet. Det eneste det kræver en en god ide, en passion og så et billigt lån til opstarten.

Det vigtigste er den originale gode ide – Det kan være alle mulige ting og der findes ikke en facitliste for hvad der er godt eller skidt når det kommer til iværksætteri på nettet.

Du skal dog vælge en niche du brænder for og som interesserer dig. Det kan let blive en lang og sej kamp fra opstart til stor succes og hvis du ikke brænder for det du laver, er det svært at holde gejsten oppe i de tunge perioder.

At investere sine egen penge, opsparede eller lånte er også en motiverende faktor, da det så skal lykkes. Man er mere commited og engageret når ens privatøkonomi hænger sammen med projektet og det kan give en god gang benzin på bålet at være bundet op økonomisk.

Sørg for at have penge nok til de første 6 måneder

En gylden regel for opstart af en hvilken som helst form for virksomhed, online eller i den virkelige verden, er at have kapital nok til at kunne køre de første 6 måneder uden at tjene en krone. Det er vigtigt for at kunne løbe omsætningen i gang og det er en ting du ikke må overse. Et iværksætterlån  på nettet kan hjælpe med at fremskaffe den fornødne kapital og skubbe din webshop i retningen mod succes og overskud på bundlinjen.

Det er anslået at 95% af alle nye firmaer og selskaber der går konkurs, gør det på grund af underkapitalisering og ikke fordi den grundlæggende ide var dårlig. Det er værd at holde in mente når du overvejer at starte op for dig selv.

En invester kan være løsningen

Hvis du ikke kan låne penge nok til at starte på helt selv, kan det være en ide at finde en investor der tror på din ide. På den måde kan du få ekstra kapital ind i firmaet og være bedre sikret økonomisk.

Det har altid en bagside at have andre med og en investor vil naturligvis skulle have sin del af pengene når der kommer overskud i forretningen. Du bør derfor gøre grundigt op med dig selv hvad du er villig til at give afkast på og sikre at der bliver udfærdiget en vandtæt kontrakt mellem dig og investor inden i går i gang og pengene skifter hænder.

Se alle de nye lån her