Lån penge til studiebøger

Lån penge til studiebøger

Lån penge til studiebøger

Mangler du penge til studiebøgerne?

En stor del af at læse en videregående uddannelse i Danmark er de mange studiebøger der skal læses for at kunne forstå stoffet og kunne klare de ofte hårde eksamener på studiet. Der er tit tale om mange tusinde siders læsestof der skal overståes og forstås på bare et enkelt semester.

Det er almindelige kutyme på de danske uddannelsesinstitutioner at det er de studerende selv, der må til lommerne og finde pengene til de mange studiebøger der kræves. Udgiften til nye studiebøger ved hver semesterstart lægger et stort økonomisk pres på de studerende der ofte mangler penge i forvejen.

De nye studiebøger kan hurtigt løbe op i adskillelige tusinde kroner pr semester og på nogen enkelte studier kan det blive endnu dyrere end det. Den store udskrivning af penge til studiebøger får flere og flere af de unde danskere til at låne penge til studiebøger på internettet i dag.

Udgiften til studiebøger varierer fra studie til studie

Prisen for de obligatoriske studiebøger svinger meget fra det ene studie til det andet. Medicin og jura er blandt de aller dyreste studier i Danmark, når det handler om udgiften til studiebøgerne. Det er komplicerede studier med en enorm læsebyrde og det kræver i sagens natur en stor investering i de rigtige studiebøger. Det er en investering du ikke kan slippe uden om, da studiet kræver de mange bøger for at kunne følge med. Du kan simpelthen ikke klare dig igennem uden de rigtige materialer og det kan sætte den i forvejen skrøbelige SU-finansierede økonomi under yderligere pres.

Hvis din indtægt alene består af SU og måske SU lån, kan en regning til studiebøger på 5000 kroner nemt vælte en hel måneds budget af pinden. Den spinkle indtægt som en studerende har i sin studietid gør det tit nødvendigt at låne penge til studiebøger og andre nødvendige materialer. det er naturligt at have behov for at låne når man er studerende. Studietiden er den magre tid, hvor du lærer de nødvendige ting for at tjene mange penge senere og der er ikke tid til at tjene ret mange penge ved siden af studierne.

Lån penge til studiebøger

Lån penge til at investere i din fremtid

Studietiden er den periode i dit liv hvor skal holde fokus på din egen udvikling og fremtidens mål. Der er ikke nogen studerende der vælter sig i penge og overskud. Langt de fleste danske studerende lever fra måned til måned med et stramt budget.

Man har ikke tid til at tjene de store penge, når man læser non stop for at klare alle stop-prøverne og de mange eksamener. Det store fokus på udvikling og indlæring kombineret med den lille indtægt fra SU gør det meget attraktivt for de unge at låne penge til alt lige fra studiebøger til sommerferien. Der er gode uligheder for at låne penge som studerende, da du har fast indtægt fra SU’en og mange har yderligere indtægt fra et studiejob og en del også fra Su-lån.

SU-Lån kan være en god forretning

Som studerende i Danmark har du mulighed for at låne penge på mange måder. En af de meget anvendte er statens SU lån. Det er et lån der kan gives fra staten til alle studerende der modtager SU. Der er tale om et meget billigt lån, med en nominel rente på blot 1% P.A. Det er et rigtig billigt lån, der kan hjælpe dig med at klare de økonomiske udfordringer der kan opstå som studerende.

Mange gratis lån til studerende 

Hvis SU-lånet ikke slår til og dit budget er ved at sprænges af udgifter til regninger, studiebøger og lignende har du mulighed for at finde et gratis lån online, der kan hjælpe dig i mål. De gratis lån for studerende kan du søge også selvom du har SU-lån i forvejen. Du er godt stillet i forhold til kravene for at blive godkendt, da du har en fast stats-garanteret indkomst. Hvis du ikke står I RKI eller Debitorregistret kan du nemt låne penge gratis i en fart hos de mange udbydere på nettet af lån til studerende. Du bliver ikke mødt med nogen dumme spørgsmål eller formaninger fra en emsig bankrådgiver. Du er selv ansvarlig for din økonomi og de penge du låner på nettet kan du forvalte præcis som du vil.

Se alle lån til studerende