Lån til en mountainbike

Lån til en mountainbike

Lån til en mountainbike

Lån penge nu til en mountainbike

En lækker mountainbike med det rigtige udstyr er en fornøjelse at køre på. Om du kører på vejen til skole og arbejde eller du kører downhill i den lokale skov er det vigtigt med en ordentlig cykel. Der kan købes mountainbikes i alle prisklasser og til alle budgetter. Den billigste mountainbike kan købes for omkring 1500 kroner i den lokale Haral Nyborg eller et af de mange varehuse landet over. Der er dog ingen tvivl om at pris og kvalitet følges nøje ad i mountainbikens verden, såvel som ved andre cykeltyper.

Som det første, inden du låner penge til en mountainbike, skal du finde ud af dit behov:

  • Hvad skal du bruge cyklen til? er der tale om smart urban transport på cykelstier og veje, eller skal du ud i skoven og køre i knædybt mudder med din nye cykel?
  • Hvad er budgettet? Hvor mange penge vil du låne til at købe din nye MTB?
  • Hvad skal du bruge af ekstra udstyr? Hvis du har et budget til at købe cykel for, skal du huske at medregne udgifterne til ekstraudstyr. Det typiske udstyr er cykelshorts og en godkendt cykelhjelm. Mange vælger dog også at investere i klik-pedaler og måske en speciel saddel, der passer til deres fysik

Hvis din nye MTB skal fungere som dig daglige transportmiddel i byen, skal du under alle omstændigheder bruge penge på en solid lås. En ordentlig lån er af typen der muliggør at du kan låse cyklen fast til noget. Altså en form for kæde eller bøjlelås. Der bliver stjålet rigtig mange cykler, herunder især mange dyre mountainbikes, I Danamrk hvert år.

Hvis transport på asfalt er det primære formål med din nye cykel, kan de være en god ide og så at vælge en med nogen dæk der er knap så kraftige i mønstret. Dæk med dybt mønster er geniale i mudderhuller og rundt på skovstier. På asfalten byder de dog på nævneværdigt mere modstand, såkaldt rullemodstand, end de mere by-prægede dæktyper på markedet. Offroad dækkene med kraftigt og groft mønster, larmer til lige med en hel del mere på asfalten.

Lån lidt ekstra og køb en kvalitetscykel

Det er en gammel sandhed at kvalitet koster, men som regel altid kan betale sig i længden. Det er især sandt, når vi snakker om cykler i sin helhed og mountainbikes i særdeleshed.

En mountainbike er en kompliceret og ret avanceret konstruktion med mange mekaniske dele. Der er oftest op imod 30 udvendige gear med tilhørende skiftere og tandhjul både for og bag. de fleste nye modeller er desuden udstyret med hydrauliske skivebremser på både for og baghjul for at sikre den bedste bremseevne i alt slags vejr og underlag.

Mange af de moderne modeller har desuden avanceret hydraulisk affjedring på både for og bagaksel for at sikre den mest behagelige kørekomfort og samtidig sikre optimalt vejgreb.

Et højkvalitets stel er lavet af enten aluminium eller i bedste fald carbon – kulfiber. Den sidstnævnte er uden sammenligning den dyreste løsning, men uden tvivl også den teknisk bedste løsning.

Som man kan læse sig frem til, er der altså tale om mange avancerede dele og det står klart efter en nærmere gennemgang at en billig mtb med alle de ting, må være i en beskeden kvalitet.

Sammenlign priser og tilbud online inden du handler

Når du har fastslået dit behov og budget er du klar til at sammenligne priser og tilbud på din nye mountainbike. Du kan enten gå til din lokale cykelsmed og se hvad hans tilbud er på drømmecyklen. Du kan være heldig at han har et godt tilbud stående til dig og det eneste du så skal, er at låne penge til at betale ham med.

Spar mange penge online – Mange vælger dog at sammenligne priserne på lån og mountainbikes online for at få det største udvalg og bedste tilbud i dag. Nettet byder på utrolig mange steder der handler med cykler og du kan tit finde et tilbud hvor du sparer mange tusinde kroner.

Du kan også være heldig at finde en demo-model eller en cykel fra sidste år til en stærkt nedsat pris på nettet.  De mange sparede penge kan du så passende bruge på den rigtige cykelhjelm og lås. hvis du skal køre året rundt i både sne og is, kan de være en god ide med vandtætte cykelsko og termotøj der er vandafvisende. Gode handsker er lige så vigtige på mtb som de er på en motorcykel. de sørger for at du kan holde varmen, og tager fra hvis du skulle styrte på turen.

SE ALLE TILBUD PÅ LÅN TIL MOUNTAINBIKE HER