Modus Finans – Lån 50000 til fast lav rente med afdragsfrihed

 

Modus Finans – Danmarks nyeste lån med afdragsfrihed

Danskerne elsker at låne penge og der har aldrig været større konkurrence m de danske forbrugere end der er nu. Det er en spændende udvikling, især for dig der leder efter et lån nu.

Den store konkurrence og de mange nye firmaer der tilbyder lån, betyder nemlig lavere priser og nemmere lån for dig. Du har nemmere ved at låne penge til det du drømmer om end nogensinde før og det har fået mange danskere i middelklassen til at udleve drømmene, fremfor bare at drømme dem.

 

 

Modus Finans er det seneste nye lån der er kommet på nettet i Danmark og det kan hjælpe dig som forbruger til at få de penge du mangler nu og samtidig tilbyde dig en meget fair tilbagebetaling med en lav rente og samtidig opfylder det fuldt ud den nye lov om omkostninger ved lån der er kommet den 1. juli 2020.

Få mere luft i økonomien og ro i hovedet

Alt for mange gange når vi skal låne penge er det forbundet med en uventet situation og et behov for penge vi ikke kunne have forudset.

Hvem kan for eksempel forudse at bilen går i stykker? Eller at du knækker en tand ?

Det er en del af vores liv, at vi ikke er herre over alting og der er altid uventede udgifter forbundet med at leve et godt og frit liv hvor vi følger vores drømme til dørs.

Med muligheden for at låne op til 50000 kroner  er Modus Finans en hjælpende hånd for rigtig mange der har brug for en hjælpende hånd til det uventede, der er umuligt at spare op til.

Lav rente sikrer at du slipper for bekymringer

Modus Finans Lån er udviklet til at gøre det nemt, billigt og bekymringsfrit at låne penge på nettet. Hvor du i mange tilfælde førhen skulle til at regne rentesatser, morarenter og ÅOP ud inden du vidste hvad det kostede om måneden, kan du med det nye Modus Finans Lån slippe for både udregninger og bekymringer. Her er nemlig en lav rente der sikrer at du ved præcis hvad det koster og prisen stiger ikke lige pludselig. Du har en lav rente hele vejen igennem og kan slappe af og bare nyde dine penge og det du bruger dem på.

Ansøg med det samme og få svar indenfor en time

Når vi skal finde et nyt lån er ventetid ikke det vi har brug for. Det ved Modus Finans og de giver derfor svar på din ansøgning indenfor en time! Du kan få pengene udbetalt samme dag og slipper derfor for at skulle sidde og vente, når du har brug for penge lige nu.

Du undgår bekymringer og ventetid samtidig med at du får pengene til en meget lav rente og dermed en fast lav pris du altid kan regne med. Det er sådan at et lån skal være og der er allerede mange glade kunder der har fået gode erfaringer med Modus Finans.

 


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.