Oplev Superbowl med et nemt rejselån

Oplev Superbowl med et nemt rejselån

Oplev Superbowl med et nemt rejselån

Lån penge nu til at opleve verdens største sportsbegivenhed

Superbowl – det bliver ikke større! Hvis du elsker sport, rejser og oplevelser er årets Superbowl en unik mulighed. Her kan du mixe alle 3 ting indtil en fantastisk rejse til guds eget land. Kulminationen på sæsonen i NFL er lige rundt om hjørnet og det fejres med en footballfest af dimensioner, kun amerikanerne kan skrue sammen. Her er tale om en regulær folkefest i forbindelse med finalen i NFL.

Begivenheden tiltrækker utallige turister fra hele verden der kommer til USA for at deltage i festlighederne. Blandt de mange turister, findes et stort antal danskere der har taget et billigt rejselån for at udleve drømmen over there til Superbowl. Budgettet for en superbowl-rejse varierer meget i takt med folks økonomi og levestandarden man vil have under sit ophold i USA.

Sportsrejser er meget populære blandt de unge

Folk i alle aldre elsker sport og rejser. Blandt dem der låner fleste penge til sportsrejser, med et rejselån findes der flest af de unge danskere. Det store antal unge danskerne der optager rejselån til Superbowl skal ses i lys af at mange af de lidt ældre danskere der rejser til USA for at fejre Superbowl ofte har en stærkere økonomi og ikke behøver at låne for at realisere drømmen. Kombinationen af en fantastisk rejse til Amerika og verdens størst sportsoplevelse er en spændende måde at få valuta for pengene når vi rejser. Verdens største sportsfinale i verdens største nation er en oplevelse for livet og der er danskere der rejser afsted hvert eneste år. Det kan nemt blive en tradition og oplevelsen er fantastisk siger de to unge mænd fra Århus som Scanbanker har snakket med.

Bestil rejse i god tid og få rabat

Hvis du ved på forhånd at du skal til Superbowl i år er det en rigtig god ide at bestille biletter så hurtigt som muligt. Der kan spares mange penge online, ved at sammenligne og vurdere muligheder og tilbud i god tid. Der findes mange der arrangerer ture til Superbowl og du kan måske finde et billigt tilbud til grupper hvis i er flere. Oplevelsen bliver endnu stærkere hvis man er en flok afsted og mange rejser i grupper på 6 – 10 personer. Du kan nøjes med et lille beskedent rejselån hvis i arrangerer og booker en grupperejse til Staterne.

 

Se alle rejselån her