PayMark Finans lån 150000 til fast lav rente

PayMark Finans Nyt lån med fast lav rente

Det nye PayMark Finans lån er kommet online i Danmark og byder blandt andet på muligheden for at låne høje beløb og samtidig få en fast lav rente i hele lånets løbetid.

Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger så du ved altid præcis hvad det kommer til at koste uden nogen overraskelser undervejs. Du kan hurtigt lægge et budget og få overblik over din økonomi når du kender de præcise beløb.

Ofte valgt!
PayMark Finans

PayMark Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårIngen skjulte gebyrerNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.7/10

Lån 150.000 kroner uden sikkerhed

PayMark Finans tilbyder lån mellem 10 og 150.000 kroner og de stiller ingen krav om sikkerhed. Det vil sige at du kan få et lån uden at skulle have f.eks en lejlighed at stille i kaution som sikkerhed. Med intet krav om sikkerhed for lånet, er der flere der nu kan blive godkendt, selv til de helt store beløb op til 150.000 kr med PayMark Finans.

Vælg selv løbetid mellem 1 og 10 år

Afhængig af hvad du ønsker din månedlige betaling skal være, kan du selv vælge i hvor lang tid dit lån skal vare. Du kan vælge mellem 12 -120 måneder, altså 1 til 10 år fra lånets oprettelse.

Det store spænd i løbetid gør det enkelt at få tilrettelagt låneforløbet efter din økonomi og giver bedre mulighed for at få det hele til at hænge sammen i den daglige økonomi.

Få svar med det samme og pengene i dag

Det skal gå hurtigt når vi låner penge på nettet og hos PayMark Finans er der styr på hastigheden. Du får svar inden for en time efter du har ansøgt, i deres åbningstid. Når du accepterer låneaftalen med dit Nem Id bliver pengene udbetalt til din konto. I de fleste tilfælde vil du modtage pengene samme dag. I enkelte tilfælde vil du modtage pengene senest dagen efter du har accepteret låneaftalen.

Ingen skjulte gebyrer

Der er fuld gennemsigtighed når du låner hos PayMark Finans. Det betyder at du ved præcis hvad du skal betale hver måned og der dukker ikke nogen uforudsete udgifter eller skjulte gebyrer op lige pludselig. I samspil med den fastsatte lave rente er der ingen overraskelser og du kan planlægge din økonomi fremadrettet med ro i sindet.

Slip for bekymringerne og nyd pengene i stedet for med PayMark Finans.

Ingen binding – betal ud når som helst

Du er ikke bundet til lånets løbetid, uanset hvor lang eller kort løbetid du har valgt. Får du ekstra penge mellem hænderne og ønsker at indfri dit lån, kan du gøre det gebyrfrit når som helst. Det er en god mulighed at have og kan give dig en god besparelse på renterne, hvis du indfrier før tid.

Lån til lige det du vil

PayMark Finans stiller ingen spørgsmål til hvad du vil bruge pengene på. Du skal altså ikke til at forklare noget og du er helt fri til at bruge dem som du vil. Om du drømmer om et bryllup eller en tilbygning til huset, så står det dig helt frit for at bruge lånet som du ønsker.

Selv om du kan låne til lige det du vil, anbefaler vi at du ikke låner mere end du har brug for og du har råd til at afdrage igen. Ved lige at overveje beløbet en ekstra gang kan du slippe for at komme til at sidde for stramt i det og nyde pengene mere.

Erfarne långivere bag PayMark Finans

Du kan ansøge med tryghed hos det nye PayMark Finans lån. Det er nemlig de meget erfarne folk fra D:E:R der har været med til i samarbejde at udvikle det nye lån.

De er en del af den store låneudbyder koncern L’easy og det betyder at der er styr på alt lige fra teknikken til den meget gode og venlige kundeservice som vi kender fra deres andre lånetilbud. Du kan ansøge med ro i sjælen og være sikker på at du er i gode professionelle hænder hos folk der har stor erfaring med at låne penge penge ud.

Sammenlign PayMark Finans med andre lån her