Kronelån anmeldelse af det populære lån

Kronelån anmeldelse

Det nye Kronelån er et af de mest populære lån på det danske marked og det blev modtaget utrolig godt af forbrugerne. Derfor har vi naturligvis lavet en grundig anmeldelse og gennemgang, så du hurtigt kan se hvad du kan forvente som kunde.

Vi tager et kig på alt fra hvad et Kronelån egentlig koster og under hvilke vilkår og betingelser du får pengene udbetalt. Du får svar på hvor mange penge du kan låne og i hvor lang tid du kan have dem.

Kravene for at blive godkendt kigger vi også nærmere på, så du kan se hvor let det er at blive godkendt og hvorfor lige præcis Kronelån er blevet så populært.

Hvad tilbyder Kronelån?

Det første punkt i anmeldelsen her er en oversigt over hvad de tilbyder deres kunder:

 1. Første lån gratis – Som ny kunde kan du låne op til 4000 kroner gratis i 30 dage, uden renter eller oprettelsesgebyrer. Det er noget af det der trækker os forbrugere til.
 2. Penge på under 30 min – Når du låner hos Kronelån er der fart over feltet. De udbetaler pengene indenfor 30 minutter direkte til din konto. Så bliver det ikke meget hurtigere!
 3. Lån op til 15.000 kr – Hurtig og enkel adgang til hele beløbet og du bestemmer helt selv hvad de skal bruges til.
 4. Betal kun månedlige renter – Du kan nøjes med at afdrage dine månedlige renter, når du bruger af din kredit hos Kronelån. det giver øget luft i økonomien og mulighed for ekstra penge løbende.
 5. Automatisk fradrag i SKAT –  Du får automatisk de skattefradrag du har krav på med automatisk indberetning af dine rentefradrag. Enkelt og overskueligt for dig som kunde. Nyd pengene og din tid som du vil.

Sådan ansøger du

Det er både hurtigt og lige til at ansøge om et Kronelån og det tager under 1 minut at udfylde ansøgningen og du får svar med det samme.

kronelån anmeldelse

 1. Vælg det beløb du ønsker at låne.
 2. Udfyld låneansøgningen direkte på skærmen, ingen papirer eller dokumentation du skal finde frem.
 3. Brug dit Nem Id til at godkende ansøgningen.
 4. Få svar direkte på skærmen med det samme og udbetaling af dine penge indenfor 30 minutter.

Der er lagt meget arbejde i at gøre det så hurtigt og bekvemt for dig at som muligt at ansøge og der er ingen svære spørgsmål du skal finde svar på eller nogle papirer du skal til at finde frem.

Alt klares fra skærmen og det fungerer både på din mobil, tablet eller computer. Så du kan ansøge fra din havestol eller i middagspausen på arbejdet.

Krav for at blive godkendt

Der er blot ganske få krav du skal leve op til for at blive godkendt til at låne og få kredit hos Kronelån:

 • Du er fyldt 19 år.
 • Du er dansk statsborger og har dansk folkeregisteradresse.
 • Du har et aktivt Nem Id.
 • Du har en email-adresse og et telefon nr.
 • Du kan godkendes via Kronelåns generelle kreditvurdering.
 • Du er ikke registreret i RKI.

Langt de fleste ansøgere bliver godkendt med det samme og kan se pengene på deres konto indenfor en halv time fra de har indsendt ansøgningen hos Kronelån.

Ansøg direkte her