spargo finans

Spargo Finans – Nyt godt lån online nu

spargo finans

 Spargo Finans er et helt nyt spændende lån

Leder du efter et godt sted at låne penge nu? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse alt om det helt nye Spargo Finans lån der netop er kommet på markedet for danske forbrugere over hele landet. De er allerede meget populære blandt kunderne og der hersker næppe tvivl om at der er tale om en kommende forbrugerfavorit på lånemarkedet.

Her vil vi kigge lidt nærmere på hvorfor det er et godt lån og hvorfor du skal overveje Spargo Finans næste gang du leder efter et sted hvor du kan låne til en god pris og på gode vilkår.

 

Lav rente!
Spargo Finans

Spargo Finans

10.000 - 150.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårLav renteNYT LÅN I DK

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Eks.: 20.000 kr. over 84 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,66%-22,92%. Mdl. ydelse: 353-454 kr. Samlet tilbagebetaling: 29.629-38.134 kr. Samlede kreditomk.: 9.629-18.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.4/10

Lån op til 150.000 kr i op til 10 år

Der er kommet en øget efterspørgsel for forbrugslån med højere kreditgrænse og længere løbetid. Det er blandt andet denne udvikling der har ansporet udviklingen af Spargo og der er lagt meget arbejde i at udvikle det nye lån efter forbrugernes ønsker og behov.

Du kan derfor låne helt op til 150.000 kroner med Spargo Finans uden at stille sikkerhed og vælge en løbetid op helt op til 120 måneder. Der er samtidig mulighed for at du kan indfri dit lån når som helst, uden ekstra omkostninger eller andre betingelser.

Renten på Spargo Finans er en fast og lav debitorrente, så du har fuldt overblik over hvor meget du skal afdrage hver måned, uden overraskelser eller udsving på grund af renten. Det er med til at gøre din økonomi nemmere at holde styr på og hjælper når du vil planlægge fremadrettet.

Fordele ved at vælge Spargo Finans

Der er mange fordele for kunder hos det nye lån og vi har lavet en liste du kan her, så du hurtigt kan se de vigtigste fordele du kan få hos Spargo Finans:

 • Lån fra 10.000 til 150.000
 • Ingen skjulte gebyrer eller udgifter
 • Du får svar på din ansøgning med det samme
 • Du modtager pengene i dag på din bankkonto
 • Du får en lav debitorrente så du altid ved præcis hvad det koster
 • Du skal ikke stille sikkerhed for de lånte penge
 • Lånet kan indfries når som helst, uden binding eller omkostninger
 • Du kan vælge en løbetid på helt op til 10 år (120 mdr.)

Der er samtidig tilknyttet en meget omfattende kundeservice hvis du har spørgsmål eller ønsker at indfri lånet eller måske forlænge løbetiden eller lånebeløbet. Du har meget indflydelse på dit låneforløb og kan selv sammensætte dit lån langt hen af vejen og få det som du ønsker det.

Kan jeg blive godkendt hos spargo Finans?

Som vi kender det fra alle udbydere af lån er der nogle krav for at blive godkendt. Der er en kreditvurdering man skal kunne godkendes af, inden man modtager sit lånetilbud og kan underskrive låneaftalen. I takt med at flere og flere ønsker at få et lån, er der arbejdet meget med at optimere ansøgningsprocessen og gøre det hurtigere og nemmere for nye kunder at blive godkendt.

Du kan ansøge direkte fra din computer eller enhver anden enhed med en internetbrowser installeret. Du udfylder ansøgningen digitalt og modtager svaret næsten med det samme.

Kravene til dig som ansøger er:

 1. Du er mindst 21 år
 2. Du kan dokumentere din indtægt
 3. Du er ikke registreret som dårlig betaler i RKI.

Udover de tre faste krav er der som altid en almen kreditvurdering som man bliver vurderet udfra. Langt de fleste bliver godkendt med det samme og kan acceptere deres nye aftale med Nem Id og så modtage udbetalingen på deres konto.

Hvorfor skal jeg vælge Spargo Finans?

Der er forskellige grunde til at vælge forskellige udbydere og din situation og dine behov er ofte afgørende for dit valg af lån. Om du skal vælge Spargo Finans afhænger af hvad du har brug for. Har du brug for at solidt lån med styr på sagerne og hvor du kan låne op til 150.000 kroner med gode vilkår, så er der god chance for at det er det rette valg for dig.

Med den øgede beløbsgrænse er der en oplagt mulighed for at anvende Spargo Finans som et samlelån, hvor du indfrier andre små gældsposter du har og samler til en fast lav rente et sted. Du sparer penge og besvær og får øget rådighedsbeløb hver måned.

Du skal desuden huske på at både ansøgningen og selve aftale er helt uden binding og du kan indfri lånet til enhver tid uden det koster dig ekstra.

Der er yderligere 14 dages fuld fortrydelsesret på aftalen og du kan kvit og frit fortryde inden for de 14 dage, uden det koster en krone i gebyrer.

Ansøgningen er helt fri og uden nogen former for binding, så du kan ansøge gratis og modtage dit personlige tilbud. Om du vil acceptere tilbuddet bestemmer du helt selv.

Hvem står bag Spargo Finans lån?

Det er heldigvis erfarne og dygtige folk der står bag både udvikligen og driften af Spargo Finans og det betyder tryghed og effektivitet for din som kunde.

L’easy Gruppen er firmaet bag Spargo Finans og de er særdeles velkendte på markedet som en af de mest populære aktører i de seneste mange år.

Der er styr på alt lige fra vilkår til udbetalingen og firmaet er kendt for meget omfattende og kompetent kundeservide med dine behov og ønsker i højsædet.

Du kan benytte deres kundeservice når du vil og der, er stor fleksibilitet i dit forløb. Du kan altså selv være med til at bestemme hvordan dit forløb skal se ud.

spargo finans

Sammenlign med andre udbydere 

 


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 20.000 kr. i 84 mdr. Variabel årlig debitorrente 9,90% – 19,56%. ÅOP 12,66% – 22,92%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 29.629 – 38.134 kr.. Samlede kreditomkostninger kr. 9.629 – 18.134 kr.. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 1.600 kr.. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. 14 dages fortrydelsesret.