Start din egen virksomhed

Start din egen virksomhed med økonomisk hjælp online

Start din egen virksomhed

Går du med en iværksætter i maven?

Det er en alment kendt sandhed at verden skabes af opfindere, idemagere og iværksættere. Det er disse geniale og nyskabende mennesker, der kan se ting før de findes og lave fantasien om til virkelighed der styrer udviklingen. Der er en stolt tradition for iværksætteri og opfindelser i Danmark og det er populært som aldrig før at kaste sig ud i en start up ide blandt de unge især.

Har du en god ide, som du tror på, er det ofte kun pengene til at udføre den med der mangler. Du kan heldigvis finde flere forskellige lån til iværksættere på nettet i dag. Det an være en god ide, at kigge online, da mange af de danske banker ikke er så glade for at låne penge ud til dugfriske iværksættere uden sikkerhed og garantier fra kautionister. Bankernes gammeldags indstilling til iværksætteri og innovation sætter dem bagom dansen og er endnu en af de mange grunde til at vi låner penge fra internetbanker og lånefirmaer i stadig større og større grad.

Tusindvis skaber en ny karriere som online-entreprenør

Danske unge kaster sig ud i selvstændige kreative projekter som aldrig før og det er i særdeleshed på internettet at de unge florerer som entreprenører og iværksættere. Der er mange muligheder for at skabe sig et godt navn online og få en god indkomst fra sine talenter. Det er internettet der har skabt mange af de nye muligheder for at tjene penge og arbejde for sig selv, udtaler en tidligere lektor ved Københavns Universitet. Det er blevet in, at være direktør, selv om det er for et enkelt mands firma på nettet. de unge vil skabe og lede selv og de gammeldags strategier og virksomhedsplaner må føje sig, overfor de stærke nye kreative kræfter de unge kommer med.

Det er især unge multimedia eksperter der kaster sig ud i opstart af eget firma online. De drager fordel af en globaliseret markedsplads hvor der er masser af arbejde at få, hvis du er dygtig og stabil. Grafisk arbejde og design kender ingen grænser eller sprog og er derfor oplagt til en nystartet selvstændig.

En online-virksomhed der laver designs og grafik for et internationalt publikum kan startes med så lidt som et lån på 5000 kroner til en laptop computer. Det er en beskeden investering i potentiel frihed for en arbejdsgiver og chancen for at tjene mange penge på din egne vilkår.

De unge vil arbejde hvor og hvornår det passer dem

Der er tale om et regulært opgør med den gamle lønmodtagermodel som danskerne har fuldt i årtier. De unge iværksættere tager gerne et  lån for at slippe ud af trædemøllen og kunne arbejde på deres præmisser. Det er slut med den klassiske 8 – 16 model og en 5-dages arbejdsuge når man hopper ud i det som selvstændig erhvervsdrivende i Danmark. Med den nyfundne frihed kan man arbejde når man vil og hvor man vil. Det er en ubetinget fordel at du som internet-iværksætter kan arbejde når du vil, fra hvor end du vil. Du kan altså selv bestemme om du vil sidde i Rødovre eller på Bali. Det kræver ikke andet end dine talenter, din computer og en internetadgang.

At der samtidig er en del skattemæssige fordele for iværksættere og firmaejere gør det endnu mere attraktivt at droppe tanken om et liv som lønmodtager til fordel for selv at sætte sig i førersædet. Tiderne skifter og det er en konstant som aldrig kan stoppes. Tidligere tiders frygt for lynlån og kontantlån er forsvundet til fordel for større økonomisk frihed og handlekraft blandt iværksætterne der ikke længere føler sig lænket til bankerne og deres urimelige strukturer og regelsæt. Med internettets hastighed og finesse inden for finansiering samt de meget lave priser er banken ikke længere en hindring for at udleve drømmen om eget firma og den frihed der følger med.

Se alle de mange lån til iværksætteri